Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty55u

niestawiłam się na sprawiue karnej brata, co mi grozi?

Polecane posty

Gość ty55u

niestety nie stawilam sie na spr brata , bylam powolana jako swiadek. mieszkam w innym miescie , nie odebralam nawet wezwania. Przed chwila jego zona zadz i powiedziala ze byla po mnie policja czy to mozliwe ze z tego powodu, ze sie nie stawilam?

Gość asdasdasdasdasd
przyjedzie radiowóz, siłą zabiorą cię na komendę a potem pod ścianę i rozstrzelają.. a tak na poważnie to prawdopodobnie kara finansowa, chyba że dobre wytłumaczenie będzie

Gość dfnjeue
Tak, po mnie też byli

Gość ty55u
kurwa no martwi mnie to ze po mnie byla policja. wydaje mi sie ze to zbyt blachy powod zeby fatygowali sie po mnie panowie funkconariusze ok godz 21

Gość ty55u
ludzie pomozcie

Gość ty55u
ludzie pomozcie

Gość ty55u
no po nikogo policja nie byla w takiej spr? martwi mnie to bo moze chodzi o cos innego

Skoro się nie stawilaś/eś na sprawie karnej jako świadek, to zostaniesz doprowadzony/a. W tym celu przyjedzie policja w ilość 2 funkcjonariuszy. A co spodziewałaś/es sie limuzyny?

Gość phi, jesteś mało inteligentna
To skąd wiesz, że byłaś wezwana jako świadek skoro wezwania nie odebrałaś?

Gość ty55u
ale ludzie serio???? nie stawilam sie na sprawie jako swiadek i przychodzi po mnie policja 2 maja o 21 ???? NIE KUMAM??? NIE STAWILAM SIE NA SPR WIEC NIE WYDAJE MI SIE ZEBY MIELI MNIE DOPROWADZIC SILA NA SPRAWE 2 MAJA O GODZ 21?? CHYBA SPRAW KARNYCH W TAKICH PORACH NIE MA KURWAAAA CZUJE DZIKI STRES

...

Skąd wiesz, że byłaś wezwana????????????? Czemu nie pojechałaś?? Ja pierdolę :o

Gość ty55u
BO WSZYSCY BYLI MADRALO, I WCZESNIEJ MNIE ZONA BRATA POINFORMOWALA ZE MNIE BRAT NA SWIADKA ZGLOSIL ALE WEZWANIA NIE ODEBRALAM. SKONCENTRUJ SIE I RUSZ GLOWA, MYSL WIELOWYMIAROWO

Bo pewnie jest zameldowana pod innym adresem niż mieszka, a wezwania zawsze przychodzą na adres zameldowania.

Gość mariolka007
"martwi mnie to bo moze chodzi o cos innego" hehe, czyzbys miała coś na sumieniu?

Gość ???????????????/
?/

Gość ty55u
NO I CO KTOS JEST CO SIE ZNA?

Gość Po co się w to pakujesz????
Skoro znałas date to czmu nie pojechalaś? :o

Gość ty55u
NIE SPLACILAM KREDYTU W BANKU , MAM MALE PROBLEMY FINANSOWE, ALE NIE WIEM CZY W SPRAWIE NIE SPLACONEGO KREDYTU MOZE MNIE SCIGAC P[OLICJA RACZEJ WYDAJE MI SIE ZE TO NIESTAWIENIE SIE NA SPRAWIE ALE KTO WIE

Po pierwsze wyłącz kaps lock bo nie da się tego czytać. Po drugie policja może cie zatrzymać 48godz przed sprawą i dopiero wtedy doprowadzić. nikt nie przyjdzie do ciebie pół godz przed rozprawą, bo nie maja czasu na takie "podwózki". Przyjeżdzaja jak akurat mają trochę czasu.

Mogą posądzić o wyłudzenie, ale w praktyce ciężko takie przestępstwo udowodnić, chyba, że brałaś i nawet jednej raty nie zapłaciłaś. To też wątpię, żeby policja fatygowała się z tego powodu o 21:00. Prędzej by wezwanie przyszło.

Gość ty55u
kurwaaaa zawsze mnie cos dopadnie no wlasnie tak myslalam ze policja o godz 21 nie zwaistuje nic dobrego z tym kredytem nie sadze bo splacalam jakis czas i splace ale nie wydaje mi sie zeby mnie scigala policja bo nie stawilam sie na sprawie