Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magniwaara29

zrozpaczona

Polecane posty

Gość magniwaara29

Po trzech latach związku..mój ukochany zaczął się spotykać z inna..trwa to od stycznia... mi mówił ze mnie kocha..postawiłam pod ścianę ..powiedziałam że wszystko wiem ... i wtedy on na to że za duża różnica wieku między nami...że to koniec że nie możemy być razem...i wiecie co się dzieje..co dwa dni pisze smsy że kocha ..teraz napisał że tęskni bardzo....jak się czuję..itd ..ta sytuacja sie powtórzyła..z przed roku..zastanawiam się dlaczego mi pokazuje uczucia? ale nic nie robi..mieszkamy od siebie 250 km..co robić..odpowiadac na smsy? sama nie wiem..tak łatwo znajduje te baby

Gość Abraska26
Jeżeli spotykał się z inną,to raczej poważnie cie nie traktuję,chyba,że mu się coś odmieniło.Wygląda na to,że 3 lata związku,nic dla niego nie znaczą.Pogadaj z nim.To najlepsze wyjscie.

Gość gigi gigi
po co ci facet który będzie cię zdradzał z pełną premedytacją?

Gość magniwaara29
pisze co drugi dzień takie smsy.że tęskni i kocha i nic więcej ani rozmowy ani nic ..jak to odczytać? czeka na moje otwarte ramiona? jak kidys rok temu bez słowa go przyjełam?

Gość magniwaara29
prowadziłam wiele rozmów..wypierał się tej laski..tylko zasłaniał się nauka brakiem czasu i ciągle coś mu wypadało..nasz czas przeznaczony na rozmowy zniknął bezpowrotnie.. 'pewnie częściowo kosztem tej drugiej... próbowałam rozmawiać że za mało czasu dajemy sobie..a on mówił że przetrwamy ten trudny czas dla nas..a potem jak powiedziałam że wiem z fb o nim i o niej.... to powiedział ze nie może być ze mną i z nią tez nie jest skoro wczoraj wysłał sms ze tęskni to gdzie rozmowa..pojednanie..ja nie szukam tego pierwsza bo to on zamieszał naszą relacją..jak myślicie czego on jeszcze szuka u mnie???

Gość magniwaara29
co robić? wykasować? nie odzywać sie? czego on szuka?

Gość trthgh
to ile wy macie lat, a ta laska ile?

Gość magniwaara29
lala ..co to za znaczenie ja 29 a on 25 a laska 23...

Gość trthgh
jestem w twoim wieku, tzn. za 3 miesiace skoncze 29 i tez mam chlopaka mlodszego 5 lat... ale jakby moj mi poweidzial, że za duza roznica wieku i by sie spotykal z inną, to bym sobie dala z nim spokoj. wyraźnie ci dal do zrozumienia, ze jestes dla niego za stara, odpusc go sobie. masz prawie 30 lat, bądź mądrzejsza, a nie sie byle gowna uczepilas :O

Gość wqrfwesrgrseg
zdradzil ciebie juz 2 razy - widzi ze moze z toba sobie pogrywac i ze jestes ulegla - dlatego uwazam zebys zmienila numer i wykasowala go ze swojej pamieci bo zniszczy ci zycie. facet ktory zdradzil raz zdradzi drugi , trzeci i kolejny - sama to przechodzilam i uwazam ze zrobisz glupote jezeli znbow do niego wrocisz- chyba ze wolisz byc jego zastepczom dziewczyna do dupczenia

Gość trthgh
on ci wyraźnie powiedział, że to koniec, a czemu sie odzywa? pewnie żeby mieć koło ratunkowe i kogoś na seks. myśl trochę. z tego co czytam to jeszcze dziecko jest bardzo niedojrzale, sam nie wie czego cche, daj sobie z nim spokoj na prawde.

Gość wqrfwesrgrseg
zastepcza* dziewczyna* przepraszam za blad !

Gość wqrfwesrgrseg
tak jak napisala dziewczyna powyzej- daj sobie z nim spokoj- pisze po to aby zawrocic ci w glowie i ma tego swiadomosc ze wrocisz do niego - raz to zrobilas zrobisz i drugi. nie ponizaj sie miej swoja wartosc.

Gość magniwaara29
smsuje..ale nie dąży do spotkań ani rozmów na internecie..mam wrażenie żebym to ja rzuciła sie na szyje..a to już nie możliwe..za bardzo go kocham i za bardzo mnie zranił..to on mógłby naprawić..ale takie tempo i takie działanie nie służy mi na pewno

Gość magniwaara29
Gdyby mnie kochał naprawdę to by się przepraszał i walczył..a takie coś to wielkie gówno..tylko mnie zadręcza i nie daje spokoju.. i tak mi nie daje spokoju i tak nie mam spokoju myśłe ze za słabo działa..za słabe to smsy.. tak jak rok temu wrociliśmy bez słowa..super sytuacja ale teraz tak nie bedzie

Gość trthgh
czasem mlodsi są dojrzalsi od 30latkow, ale w tym przypadku ten twoj byly chlopak jest bardzo niedojrzaly, wiec nie ma sensu tego ciągnąć.

Gość magniwaara29
bardzo mi ciezko..bo czekam na telefon..rozmowe a z drugiej strony widzę co może mi dac..sam nie wie co sie dzieje ..czemu tak słabo ale jednak daje mi znak? to rani mnie naprawde

Gość wqrfwesrgrseg
ale jezeli ciebie tak zranil - dlaczego nie starasz sie jego wymazac ze swojej pamieci - zmien numer tel

Gość wqrfwesrgrseg
ale na co czekasz az bedzie ciebie blagal zebys wrocila ? a ty pokorna wrocisz do niego a on dalej bedzie ciebie walil po rogach i wmawial ci ze ciebie kocham... pomysl jezeli on uprawia sex z tymi dziewczynami to czy nie przeniesie jakiejs choroby

Gość wqrfwesrgrseg
daje ci znak bo boi sie ze jak tamte odejda od niego to bedzie zawszemial ciebie do zaspokojenia swoich potrzeb - ogarnij sie kobieto prosze

Gość trthgh
no nie rob z siebie takiej desperatki, ktora zbliza sie do 30 i lapie byle co.

Gość magniwaara29
nie uprawiał.bo wchodziłam mu na fb..ale chciał..jedna jego dziewczyna bo ona jest na tapecie od 3 miesiecy nie chical isc na calosć może chciała go rozkochac? myślicie ze on kłamie że kocha?

Gość magniwaara29
nie jestem desperatka..kocham i tyle i uwazam ze sie wybacza i pewnie taka jestem..ale widze ze tewraz nie ma sensu..nic mi nie daje..nic nie probuje zmienic..ani rozmow ani nic ciagle obiecuje cos a nic nie wykonuje..w piatek ze pogadamy ale jak sie nie odezwalam to latwo daje spokoj a kiedys walczył i zabiegał

Gość magniwaara29
fatalnie mi z tym ...boje sie tych jego smsów ale gdyby chciałbyć barziej skuteczny to by dał zna

Gość magiwara29
naprawdę nie wiem co z tymi smsa robić..odpowiadam na nie ale bez szału i cisza kolejny dzień..pewnie inna go zyskała

jak więcej pokropkujesz to jestem w stanie Ci doradzić śmiało

Gość magiwara29
pokropkujesz jasne może wykropkujesz :)

Gość magiwara29
może ktoś pomoże coś podpowie