Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DumnyMazowszanin

Czy też macie takie myśli?

Polecane posty

Gość DumnyMazowszanin

Witam szanownych forumowiczów.Kieruje tu pytanie głównie do panów w tym momencie,a precyzując singli.Czy mieliście kiedyś takie myśli,żeby pójść do prostytutki? Nawet nie chodzi mi o regulację popędu seksualnego, ale żeby poprostu poczuć bliskość drugiej osoby?

Gość krystian.w
w jakim wieku jestes ze tak sie czujesz?

Gość DumnyMazowszanin
21 lat.

Przemek22 lata miał ale go na prostytutkę nie stać:D

Gość pppiiipppiii
nie tylko mysli chodze regularnie raz w tygodniu

Nigdy i to nawet do moich koleżanek co się puszczały (choć je bardzo kocham) ponieważ kontakt taki byłby zakłóceniem mojej wizji świata i obrazu kreacji mojej partnerki który chce mieć.

Gość pppiiipppiii
jestes mlodzitki to normalne ze masz takie mysli

Gość DumnyMazowszanin
Nie jestem typem ruchacza,który musi zamoczyć byle gdzie itp.Poprostu czasem nachodzą mnie takie refleksje i jestem ciekaw czy tylko mnie.

żeby poczuć bliskość drugiej osoby?:O proszę cię a co to za bliskość jak wsadzasz jej pałkę a ona se tylko myśli na co te 2 stówki przeznaczy i kiedy ten palant wreszcie się spuści? przecież z prostytutką się nawet nie całujesz, nie przytulasz, gdzie tu bliskość? wkładasz ptaka, jazda, spust i wypad!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O faceci to obleśne potwory:)

Gość DumnyMazowszanin
Widzisz prostytutki zakres usług o całowanie powiększyły już dawno,spokojnie możesz wybrać taką co sie całuje żaden problem.Po drugie skąd wiesz jak jest podczas takiej wizyty,skoro nie korzystałeś i nie masz zielonego pojęcia o tym jak to wygląda? Po trzecie taka dziewczyna która dupą zarabia mówiąc wprost musi być miła dla klienta i pozostawić po sobie dobre wrażenie,żeby klient wrócił.Tak działa biznes,nie tylko ta branża,ale ogólnie.

Gość DumnyMazowszanin
Widzę,że mam przyjemność z forumowiczkom.Przepraszam za pomyłkę w takim razie.

Gość DumnyMazowszanin
Jakoś dziewczyny przeważnie na moje towarzystwo reagowały antypatią.Nie wiem z czego to wynikało,bo nie byłem ani nachalny nikogo nie nagabywałem ani tym podobne rzeczy.Ostatnio często też myślę żeby zostać księdzem.

Gość DumnyMazowszanin
Chciałem z góry podziękować za polemikę w tym temacie.

no to co że mają zakres o całowanie. mogą ci nawet pierdolić, że cię kochają. wszystko to jednak jest sztuczne. i w tym poczujesz bliskość?????????????????????????? nie kumam :( przecież to logiczne. nie idź. ja wiem dobrze, jak one się potem nabijają z facetów. jeszcze będziesz chciał być czuły, pękniesz i się popłaczesz, zaczniesz gadać, nie wiem :O potem relacja na świeżo i nabijanie się na maxa antypatię? trudno.... no chyba że chcesz tylko poczuć bliskość ciała, to droga wolna....

Gość DumnyMazowszanin
No widzisz mówisz trudno,bo to nie Twoja bajka.Nie należę do wylewnych także kwestię otworzenia się przy pani do towarzystwa w zupełności nie biorę pod uwagę.Będzie się śmiać? Nie sądze,widziały tylu dziwaków,że ja raczej nie należę do jakiejś specjalnej grupy.A z resztą co mnie obchodzi co będzie robić prostytutka po moim wyjściu? Nie znam jej,nie zostanie moją żoną ani koleżanką niech robi co chce w swoim towarzystwie.Czy jej zachowanie będzie sztuczne? Hmm i tak i nie.Można to rozpatrzyć z dwóch stron.Z jednej strony będzie chciała być miła,bo będzie jej zależało żebym ja jako klient był zadowolony z usługi i żebym wrócił.Tu można dopatrywać się sztuczności.Z drugiej strony one przez lata praktyki w tym "zawodzie" mają już wyuczony model zachowania,który wszedł im w nawyk,a w takim wypadku mowy o sztuczności być nie może.

Gość sdfgderd
plebs tez musi istnieć jestes ruchacze;; to leć Mężczzyni na wysokim poziomie inteligentni nie muszą korzystać z prostytutek bo mają swoje kobiety : a my ich ! 444444444 Ja ponoć jestem takim facetem fajnym i jakoś nigdy nie byłem w związku. Niedawno byłem umówiony z prostytutką na swój pierwszy raz. i teraz spotykam się z nią regularnie. A po co to robię? By poczuć choć trochę bliskość z kobietą. Kobietom łatwo jest krytykować bo nie wiedzą co to samotność.

Gość DumnyMazowszanin
No to ze strony kobiet jest hipokryzja.Same nie chcą cię znać,ale gardzą opcją pójścia do prostytutki.Takie psy ogrodnika.Same nie zjedzą a drugiemu nie dadzą.