Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELKA9898

Alkoholizm u teściowej...

Polecane posty

Gość ELKA9898

Witajcie! Mam problem z teściową... Otóż niedawno dowiedziałam się, że jest alkoholiczką, taką "cichą'. Zawsze zastanawiało mnie dlaczego mój mąż nigdy nie chciał zostawić naszej córeczki pod opieką swojej matki. Fakt zachowywała się ona dziwnie czasami. Spała całymi dniami, póżniej wstawała, wygadywała jakieś głupoty po czym następnego dnia nie pamiętała o tym. Dopiero jak jakiś czas temu trafiła z silnym krwotokiem do szpitala, wyszło szydło z worka... Teraz też popija i to głównie potajemnie... Wysyła męża po alkohol, ten przemyca, że niby nikt nie widzi, spija się... Zastanawiam się jak długo jeszcze tak pociągnie, jakie mogą być kolejne etapy uzależnienia. Już ma problemy z wątrobą.

Gość gigi gigi
jej sprawa

Gość ELKA9898
Oprócz problemu z wątrobą ma również problem z głowa, niestety... Przyznam, że straciłam do niej szacunek ...

Gość liptol
postaraj się pomóc jej, to choroba

Gość KASIA4545
Obawiam się, że jej nikt nie jest w stanie pomóc... Ona uważa, że wszystko wie najlepiej, wszystkich poucza i zaprzecza,że ma jakikolwiek problem z piciem. Prędzej umrze niż się przyzna sama przed sobą, że jest chora.

Gość teściowa Elki
stałam się alkoholiczką jak mój syn wziął sobie taką spasioną kobietę za żonę :O dla mnie to jest straszna tragedia ,wyobraźcie sobie jak ta grubaska przychodzi do nas na obiad to puste talerze same się tłuką :O no serio

Gość szybkiszybszynajszybszy
W jakim celu zalozylas ten temat?