Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaZYCIOWOech

Jestem SŁUŻĄCĄ- co zrobić?

Polecane posty

Gość zalamanaZYCIOWOech

moja siostra starsza o 2 lata traktuje mnie jak nieudacznice zyciowa, najbrzydsza i najgrubsza, SŁUŻĄCĄ ! na kazdym kroku mnie krytykuje ze gruba jestem a to jak sie zalosnie smieje itd. A ja glupia robie dla niej wszystko. :( Bo mam dobre serce. Zawsze jej sprzatalam, pralam, robilam herbate, wszystko podawalam a ona lezala w lozku z laptopem. Gdy chciala zebym pozyczyla jej bluzke to nie bylo problemu. Wczoraj wyjechala i nie bylo jej w pokoju wiec wzielam sobie ladowarke zeby podladowac telefon... oczywiscie jak przyjechala zjebala mnie od najgorszych . :( Plakalam bardzo... az do tej pory nie moge sie pozbierac... Ona uwaza sie za NAJLEPSZA I NAJLADNIEJSZA. A ja jestem ZEREM. A i jeszcze ostatnio zalatwila mi prace (bylam w szoku) a dzisiaj powiedziala ze przekaze, ze REZYGNUJE Z NIEJ.. powiedzialam jej ze nie chce tej roboty! i chyba dobrze zrobilam? nie chce byc na jej lasce. KONIEC Z TA DOBROCIA !

Gość zalamanaZYCIOWOech
pomocy... co ja mam zrobic? :( Przestac byc kopciuszkiem? Juz jestem na skraju wytrzymalosci...

Gość zalamanaZYCIOWOech
?????