Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna1234

Czy inteligencja i silnie rozwinięta intuicja pomaga w zyciu?

Polecane posty

Gość czarna1234

Jakie mogą mieć inne cechy takie osoby?

Intuicja to fikcja. Natomiast inteligencja pomoże, i to bardzo, jak się... umie z niej korzystać. Jednak dużo to też zależy od środowiska, no niestety, ale przebywanie w gronie głupców kończy się zgodnie z zasadą: "z kim się zadajesz, takim się stajesz".

faceci nic nie wiedza o intuicji, bo u nich raczej to sie nazywa instynktem . nie wiem jak innym mi pomaga...

Gość powalona surikatka
NIeprawda, ta zasada dotyczy osób, które są podatne na wpływy, a nie wszyscy tacy są. Jest wiele osób asertywnych i żyją tylko wg swoich wytycznych i żadne towarzystwo tego nie zmieni 🖐️

inne cechy jakie może miec taka osoba to zdolnosc logicznego myslenia, przyczynowo-skutkowego, abstrakcyjnego...kreatywnosc itp.no i przewidywanie

Gość Zakochany we Wrocławiu
Znowu ten michnikowy wafel sprzedaje swoje mądrości na forum dla kobiet. :D Mądrość przede wszystkim, a intuicja ratuję nas przed wdepnięciem w np. w gówno. Czyli jeśli odpiszesz na post Akihito Yebaka to wjechałaś japonkiem :D w ludzką srakę i nie ma dla Ciebie ratunku. :D

Gość wierz ze tarot kłamie
jest jeszcze duch sw ktury pomaaga sa aniołowie np mona poprosic jego by budził zamiast budzika mnie jeszcze nigdy nie zawiuddł np aniolowie moga robic za listonoszy jak u ojca pio