Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Eros

Do samotnych kobiet - Jakiego mezczyzne chcielibyscie poznac ?

Polecane posty

Gość Ewuulaa23
Miałam takiego klejącego się do mnie, troskliwego, czułego miśka i co? okazało się ze przy okazji nie ma jakichkolwiek zasad moralnych i kręcił na boku az trzeszczało. Ot tak dla rozrywki bo w tym samym czasie planował zaręczyny i slub. To taka historyjka w odniesieniu do wczesniejszych wpisów jakoby kobiety odrzucały tych czułych i troskliwych facetów, którzy są przeciez gwarantem stabilizacji.

Gość fdsfsd45yy
i już kobiety jadą po wiernym facecie nazywając go ciapkiem. heh i później się dziwić, że tyle kobiet marudzi , że facet je bije, szmaci, wyzywa, zdradza.

Gość gdzie kobiety jadą
po wiernym facecie, naucz sie czytać ze zrozumieniem, ty durniu.

Ewelina23 Masz racje sa takie przypadki jak twoj. Ja uwazam ze ludzie sa naprawde rozni, rozne mieszanki charakterow i osobowosci. Jednak mozna wyroznic takie najbardziej pospolite typy.

Gość lilu89
ja wiem jedno, nigdy wiecej faceta z kompleksami (na jakimkolwiek podlozu i nie mowie tu o takich zwyklych kompleksach, tylko o takich, ktore mocno chwieją poczucie wartosci). facet, ktory ma kompleksy jest w stanie zrobic wszyyystko, zeby je ukryc, najczesciej kosztem innych. bedzie zazdroscil, ponizal, traktowal jak g*wno a do tego mowil jedno i robil drugie. mi zalezy na facecie, ktory nie potzrebuje nikomu niczego udawac, pozorowac, jest soba i szanuje kobiete z ktora jest, nie potrzebuje 'zaliczac', zeby cos sobie udowodnic. to by bylo na tyle, bo jesli chodzi o wyglad i nawet osobowosc, to tak rozne osoby potrafia mi sie podobac, ze nie sposob napisac cos konkretnego:)

Gość ale siem usmiałam
tak to prawda