Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Eros

Do samotnych kobiet - Jakiego mezczyzne chcielibyscie poznac ?

Polecane posty

Witam. Jakiego mezczyzne - partnera chcielibyscie spotkac, przyciagnac ? Tylko nie wybrzydzac !

Gość nie powiem kto..:)
Takiego jak BSA :)

Gość dfhjsdfhkjsd
Romantycznego, cierpliwego, pracowitego. Jeżeli chodzi o wygląd to wystarczy, że nie będzie skrajnie brzydki.

Gość jaka czekolada
Takiego z pasjami, wieloma zainteresowaniami, także zgodnymi z moimi (astronomia, medycyna, psychologia, kultury różnych krajów, polityka, z chęcią do uprawiania sportów, kibic piłki nożnej i skoków narciarskich). Czy ogólnie ciekawego i chcącego poznawać wiedzę np. wspólnie ze mną, chętnego do wspólnego eksperymentowania w kuchni, człowieka z tzw ikrą, energicznością, pracowitego i empatycznego, lubiącego pomagać innym, mającego mocny kręgosłup moralny i trzymającego się swoich zasad, uczciwego, porządnego mężczyznę, myślącego rozumem a nie głównie popędem. :)

Gość Dun Chill
żeby był udany :-) nie obciążony, żeby się nie wysilał przy stosunku, najlepiej żeby radził sobie sam i do sibie dzwonił jak również odbierał w tym czasie telefon żeby czarne na czarnym było fioletowe a niebieskie na żołtym - zielone mu rosło z każdym dniem i by je podlewał nie zawsze konewką - żeby był sternikiem na kajaku i pływał do góry DNA i na dół i tak na przemian. Uważam że tu jest taki podbny na kształ taki - tzn Pan w osobie Pani ;-) z wąsem i cygarem dotowym do odpalenia ;-) cała Chanka eheheh--- wiecznie oczeukująca

Gość poetkatkatka
na pewno nie doktora. doktory za drut kolczasty i na kwarantanne 100lat.

Gość Siq
Z klasą, szanującego kobiety i nie myślący "zapłaciłem za obiad to seks mi się należy"

Gość Genovefa Piqfa
zybe mial kutasa większego od swojej ręki

Gość spożycie magnezu
Odpowiedzialnego ,dotrzymującego słowa.

Gość jaka czekolada
znaczy on ma mieć pejsy a nie pasje, przepraszam za błąd

Gość yyb
Nie może być kobieciarzem. Dla niego muszę się liczyć tylko ja. Ni i musi mnie kochać.

Inteligentnego, mądrego i zabawnego ;) na wygląd nie patrze- miłość o to nie pyta ;))

Mądrego, inteligentnego, z dystansem do siebie, z poczuciem własnej wartości, dobrego człowieka, troskliwego, czułego, temperamentnego, wiernego i zakochanego na amen :)

Gość żeby był tylko mój
a jesli tak bedzie,to bedzie oznaczało ze ma wszystkie oczekiwane przez moją osobą cechy

żeby był tylko mój a jesli tak bedzie,to bedzie oznaczało ze ma wszystkie oczekiwane przez moją osobą cechy O jak milo :) Tak powinno byc

"żeby był tylko mój" - to nei starczy, jak chcesz żeby był tylko twój to kup psa

Gość fikuuuu nie fikaj bo Cię zaden
brunet nie zechce ty se kup psa-bruneta!:P

Gość kobiety może i takiego chcą
ale i tak wybiorą przeciwieństwo tego o czym mówią.

stwierdzam fakty, to że ktoś bedzie bezgranicznie oddany, nie oznacza że kobieta będzie takeigo mężczyznę chciała

Gość żeby był tylko mój
dzięki:D dodam,że on będzie chciał z całych sił być tylko mój,już ja się o to postaram:P

tak naprawdę to i tak najważniejsze jest czy jest dobry "w te klocki"

Gość żeby był tylko mój
nie rozumiesz tego co napisałam,nie chodzi o oddanie się bezgraniczne

Gość 65789ol
ike tak naprawdę to i tak najważniejsze jest czy jest dobry "w te klocki" fffffffffffff Dokładnie. Dla kobiet lepszy podły, kłamliwy, zdradzający bijący, poniżający ruchacz niż wierny, kochający, szanujący normalny mężczyzna bez doświadczenia.

Ja wolę normalnego faceta :) żeby nie bił, nie pił, szanował i kochał :) nawet bez doświadczenia :)

Paradoksalnie w wiekszosci przypadkow tak jest ze kobiety wybiora tego co jest macho niz tego co jest im wierny, klei sie do nich jak ciapek. Dlaczego paradoksalnie ? No bo facet typu ciap bedzie sie staral, stawal na glowie zeby dogodzic partnerce a i tak niespelni jej oczekiwan. Macho natomiast wogule niebedzie sie staral, bedzie robil na co ma ochote i bedzie bardziej atrakcyjny. To tylko taki prosty przyklad. Naszczescie sa i takie kobiety ktore chca miec szczerego, kochajacego i spokojnego faceta. Takze dla kazdego cos dobrego :)

Gość sama&samotna
Tylko gdzie takich szukać? 😭

Doktor Eros, wolę ciapka który będzie się do mnie kleił niż macho który będzie mnie traktował jak opcję albo gorzej :) trzeba mieć szacunek do siebie i znać swoją wartość! :)

Gość zadne skrajnosci nie sa fajne
ani ciapek, bo mozna sie zanudzic, ani macho, ktory znow jest tylko fajny 'na chwile' i tez szybko mozna miec dosc jego zachowan. Najlepszy jest mezczyzna, ktory jest przystojny i meski, ale rownoczesnie wierny i kochajacy, dokladnie taki jak moj chlopak:p:)