Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdananiebie

dlaczego faceci lecą na typowe laski??

Polecane posty

Gość hryznatemalalka
i co mądrale ??? Gdzie jesteście...

Gość ciekawe tematy :))))
uważam że na pewno to prawda ze meżczyzna młody inteligentny szuka kobiety też inteligentnej zadbanej a nie jakiegoś otylca to jasne ale często po wielu latach taki mężczyzna znudzony żoną mimo że ona nadal zadbana i piekna bo stać ich na to to jednak tem meżczyzna po 20 latach porzuca inteligentną piękną żonę dla 25 letniej dziewczyny bez wykształcenia .....bierze rozwód z tamtą a ślub z tą niewykształconą średniej urody [ tucznikiem nie była ale ni ejakaś laska ..] dziwne to może dla niektórych ale tak bywa ....to przykład z życia .. Ludzie z reguły wiążą się pod względem inteligencji i urody , statusu materialnego ale wiele razy wcale nie tylko o to chodzi .........

Gość Evvvvvka
ale co tak cię burzy? że mężczyżni zwracają uwagę na urodę kobiety, inteligencję, status? To jest dla ciebie oznaka prostoty umysłowej? To może przygarnij bezdomnego pijaka o wrażliwej duszy artysty, jesli ty jako bardzo głeboka kobieta dostrzegasz coś więcej niż płytką powierzchowność:D

Gość ciekawe tematy :))))
mnie nie burzy uważam że to normalne że ludzie dobierają się pod wzgledem podobieństw ...... i to bardzo dobrze :) ale napisałam że czasem też dzieję się trochę inaczej ....

Gość Evvvvvka
to wpis do osoby z poprzedniej strony

Gość hryznatemalalka
ten atak Evvki Mevki był personalnie do mnie. Mnie nic nie burzy drogi adwersarzu. To, że nazywam kogoś osłem nie oznacza, że robię to w ogólnym wzburzeniu. Generalnie każdy ma preferencje jakie ma, mnie nic do tego a prywatnie w alkowie każdy może sobie fikać z kim chce jak chce i ile mu sił starczy. Jednakże pisać sobie o tym co widzę na ulicy i nie tylko mogę do woli. Tego mi nikt nie może zabronić :) Poza tym analfabetyzm czyli brak czytania ze zrozumieniem razi, aż boli.

Gość Dziołcha dziewczyna
A ja mogę powiedzieć, że zaobserwowałam zarówno pary: piękna + przystojny, jak i pary: brzydka + przystojny, czy też: piękna + brzydki, więc nie wszyscy się tak dobierają, jak wspomnieliście (choć oczywiście to też kwestia gustu i co dla mnie brzydkie, dla kogoś innego będzie piękne i odwrotnie).

Gość hryznatemalalka
tzw. "menzcyźni" czyli faceci zwracają uwagę na to czego sami nie posiadają. Ot cała filozofia.

Gość hklouo
niektorzy faceci odrazu sa nastawieni na typowa laske i inne dziewczymy nie wchodza w gre

Gość Prosto w twarz
Bo facetów nie obchodzi czy jesteś interesująca inteligentna i masz coś ciekawego do powiedzenia, wszyscy już to wiedzą i piszą a my co mamy się stroić tylko dla nich i tyle krótka piłka idź na plastyke i zrób cycki lepiej http://kultura.wp.pl/gid,15654993,title,Nikogo-nie-obchodzi-czy-jestes-interesujaca-inteligentna-i-masz-cos-ciekawego-do-powiedzenia,galeria.html?ticaid=110a1a

czego wy nie rozumiecie? facet postrzega kobiete przede wszystkim jako potencjalna partnerke seskualna (inaczej mowa by byla o przyjazni) - wiec musi mu sie fizycznie podbac zeby go podniecac - z cieplych obiadkow i nabudowanego systemu tzw. "jedynie slusznych wartosci" erekcji nie bedzie;-) as easy as it is;-)

[zgłoś do usunięcia]Prosto w twarz Bo facetów nie obchodzi czy jesteś interesująca inteligentna i masz coś ciekawego do powiedzenia, wszyscy już to wiedzą i piszą a my co mamy się stroić tylko dla nich i tyle krótka piłka idź na plastyke i zrób cycki lepiej" xx a tu sie mylisz - bo seksualnosc ma wiel wymiarow nie dla kazdego faecta" blond+ wielki biust = wielka podnieta;-)