Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdananiebie

dlaczego faceci lecą na typowe laski??

Polecane posty

Gość gwiazdananiebie

kiedys myslalam ze jestem ladna ale chlopacy uciekają albo nie sa zbyt zainteresowani. troche szkoda

Gość no jasne,.,
typowe dupki lecą na typowe laski.

Gość bo nie ma normalnych dziewczyn
/ kobiet to zostają tylko laski/

Gość gwiazdananiebie
np Doda lub Pamela Anderson

Gość hryznatemalalka
sa badania, że statystyczny men poleci na taki a nie inny wytwór a że większość ludzi to osły to masz odpowiedź.

Za to statystyczny women szuka nietypowych i oryginalnych okazów:D:D

Gość hryznatemalalka
statystyczna women bierze co jest ;) Zawsze jednak można skorzystać z prawa zwrotu.

Gość hryznatemalalka
czytaj ze zrozumieniem romantyku chyba, że problemy sercowe ograniczają twoje możliwości percepcji. Napisałam że większość ludzi to osły a często większość wybiera bez najmniejszego namysłu to co podoba się innym, nie mając sprecyzowanych często własnych upodobań. Stąd sytuacje, które są tu często gęsto poruszane ale możemy się powyzywać od grubasów jak lubisz. Mi to nie przeszkadza ;)

Gość ale popieram
od tego jest moda, mówi gościowi co mu sie podoba, i nagle zaczyna mu sie to podobać :P jak wszystkim pasują wydepilowane i brzydzą ich włoski gdzieniegdzie, to statystyczny też lubi wygolone i brzydzą go włosy :P

Dobra tłuściochy...Break. To nie pojedynek sumo tylko poważna dyskusja na temat drażliwy społecznie

Gość ale popieram
ale są też i kobiety i mężczyźni, którzy mają swój rozum i cenią to, co ważne, a nie to, co mówią media i kumple z imprez i podwórka. I takich warto poszukać :)

Gość Apasz25
Jeśli facet jest przystojny i inteligentny to poleci tylko na kobietę na swoim poziomie, zadbaną, wysportowaną i wykształconą. Typowe laski z nawagą i po technikum zostawi dla typowych remizowych ruchaczy. Tyle w temacie

No tak. Bo przecież nie dlatego, że np sa atrakcyjne, maja duze biusty i piekne ciała 😴 To tylko moda. Nie ma jak wyparcie

Gość hryznatemalalka
przydałby się taki namacalny pojedynek sumo. Zaspokoiłby nasze wciąż rosnące pragnienia bliskości i wymęczyłby nasze chore umysły ;)

Gość Apasz25
Słyszałem, ze w 2014 będzie moda na otyłe, zaniedbane kobiety z ilorazem inteligencji buraka, więc jest i dla Was nadzieja dziewczyny. Szykujcie się, każdy elegancki mężczyzna będzie chciał mieć taką przy swoim boku :).

Gość hryznatemalalka
"Jeśli facet jest przystojny i inteligentny to poleci tylko na kobietę na swoim poziomie, zadbaną, wysportowaną i wykształconą. Typowe laski z nawagą i po technikum zostawi dla typowych remizowych ruchaczy. Tyle w temacie" - jesteś tego pewien??? Życia nie znasz. Ludzie dobierają się w pary z różnych powodów i nie koniecznie z tych, które zostały przez ciebie wymienione.

Gość Apasz25
Ok, ja nie znam życia natomiast Ty jesteś jedyną i nieomylną wyrocznią:). Mówię to jako facet i wiem jaki jest mój typ kobiety, los łączył mnie z różnymi i jeśli inteligencja czy uroda nie jest na zbliżonym poziomie nic z tego nie wychodzi. Facet jest facetem, liczy się dla niego przede wszystkim uroda kobiety, na drugim miejscu jest równie ważna inteligencja (to jednak dotyczy jedynie tych mężczyzn, którzy również coś sobą reprezentują). Głupotą jest wmawianie sobie, ze na brzydką kobietę poleci atrakcyjny facet lub, że brzydki zainteresuje lokalną miss osiedla. Jeśli równowaga nie jest zachowana z czasem zaczyna nas denerwować to co z pozoru wydawało się mało istotną różnicą. Możecie teraz powiedzieć ze jestem płytki czy egoistyczny ale prawda jest taka a nie inna.

oczywiście że tak właśnie jest, tak jak twierdzi Apasz i nie Ty pierwszy odkryłeś, że ludzie dobierają się tak, żeby być na mniej więcej tym samym poziomie atrakcyjności. Po prostu wtedy czujemy się komfortowo, tak jest naturalnie i bezpiecznie inne teorie, albo przykłady to albo dorabianie ideologii, tłumaczenie sobie niepowodzeń, pocieszanie się, albo wynik kompleksów, lub zwykłe wyrachowanie, najczęściej kobiet szukających partnera sponsora

Gość hryznatemalalka
Prawda jest zupełnie inna ale czy jesteś na nią gotowy? Czy kiedykolwiek będziesz... Ludzie umierają będąc do końca głupcami - taka jest prawda. Czy jesteś faktycznie płytki tudzież egoistyczny nie ma to znaczenia. Na bank jesteś bardzo młodziutki a tylko bardzo młody umysł kieruje się przesłankami na które wskazałeś w swojej opinii. Nie twierdzę, że uroda nie ma znaczenia. Ma i to bardzo duże ale to tylko wabik. Rozwinięty, dojrzały umysł potrzebuje innych "wabików". Pogadaj z dojrzałymi facetami a nie z chłopcami.

Gość hryznatemalalka
gdyby to była prawda co pisze Apa.... to po wyjściu na ulicę widziałabym potwierdzenie jego słów. To o czym on pisze to ułuda i świat wirtualny nie mający potwierdzenia w rzeczywistości. Ale się uśmiałam.... Żyjcie dalej w świeci wirtualnej ułudy..

Gość hryznatemalalka
na jakiej ulicy?

Gość hryznatemalalka
wiec co proponujesz? Bardzo chętnie zagram w twoją grę ;)