Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek ...

Prosiłbym bardzo o pomoc w napisaniu wiadomosci do dziewczyny

Polecane posty

witam, mam prośbę w napisaniu coś miłego do dziewczyny której od nie dawna poznałem bardzo mi na niej zależny bo się w niej zakochałem :) raz sie z nią spotkałem, teraz ten tydzień ma prace bo obsługuje na salach weselnych dziś w piątek ma komunie a w sobotę wesele i w niedziele poprawiny wiec dopiero się spotkamy w tygodniu ale chciałbym coś jej napisać miłego proszę was o podanie jakiegoś miłego zdania ....

Gość Polacy sa chamscy dla innych
Mile zdanie: jest pełnia księżyca, mysle o Tobie chociaz na obiad mialem pyszny rosol

noc w noc gdy śpię w błocie marzę o tobie mój kocie

proszę nie róbcie sobie żarty bardzo mi na niej zależy i nie chciałbym ją stracić :( a coś miłego ....

Potrawka z indyka i pasztet z zająca, wszystko co gotujesz moja gwiazdko lśniąca, gniecione kartofle i ryż ze śmietaną wszystko mi smakuje, pani [imię wybranki] kocham panią

Gość fachowy doratca
Twój uśmiech jest jak słońce, oczy jak gwiazdy, żyć bez ciebie nie mogę jak bez prawa jazdy

Gość fachowy doratca
albo to: Miłość moja wyżej wzlata niż bombowce całego świata, ona potężniejsza niż armata

Gość ich_will_FICKEN
Moja miłość nie przeminie, jak dobre żarcie w oficerskim kasynie

ale ja ją dopiero z ponad tydzień jak poznałem i nie chciałbym ją zrazić ze taki zakochany jestem może coś bardziej śmiesznego ale nie ze taki zakochany bo może za bardzo się narzucę z początku

Gość sfedzf
"cześć, mam na imię Tomek, zapamietaj to imię, bo za godzinę bedziesz je krzyczeć.." "musisz mieć w domu gacie z księżyca, bo masz dupę nie z tej ziemi" "Twój ojciec jest złodziejem, bo ukradł najpiekniejszą z gwiazd na niebie" i tak dalej hahahahahahah :D

Gość dfsdffsdfs
"w domu nie potrzebujecie odkurzacza, bo robisz to profesjonalnie" D:

może napisać lepiej jak jej mija dzień i czy bardzo ją meczą w pracy coś w tym rodzaju ...? tylko pomóżcie mi zdanie zbudować tak najlepiej trochę pod humor... pliss

Nawet jak ktoś Ci coś ciekawego podsunie to zawsze istnieje opcja, że ONA tu zajrzy i wszystko się wyda ;) Myśl sam a na pewno coś wymyślisz.

Gość polubic czy poslubic ;;;;
gdy Cię pierwszy raz ujrzałem to z wrażenia oniemiałem Twe usta oczy...i uśmiech uroczy.. Maj się zaczyna, czas zakochanych dlatego chcę Ci powiedzieć, że jak Cię widzę kochanie to maszt momentalnie w gaciach mi staje... jesteś niczym setki gwiazd, jesteś piękną łanią a mój Dżordż aż na baczność stanął ❤️

jak myślicie czy mam teraz coś do niej napisać czy lepiej w niedziele pod wieczór ostatni raz miałem z nią kontakt w czwartek, tez nie chce się tak narzucać acz kolwiek chciałbym się przypominać aby o mnie myślała, potrzebuje waszej porady proszę dziewczyny pokierujcie mnie jak będzie najlepiej ....?

Gość dzieciaczki :)
dzieciaczki do kwadratu :)

podam swoje gadu gadu 47336063 dziewczyny bardzo was proszę pomóżcie ponieważ jak nie poznałem tą dziewczynę byłem bardzo zdesperowany i załamany ze nigdy nie znajdę dziewczyny ale teraz znalazłem i bardzo mi zależy aby mnie trochę pokierować kiedy mam do niej pisać a kiedy nie i czy dobre zdanie dobieram w odpisywaniu smsów ...

Zapytaj sie jej co u niej słychac ? zaczep wpierw. Nie dawaj zbyt duzo luzu bo ja starcisz. Ona musi wiedziec ze jest dla Cb wazna. Jak bedziesz milczał to win sam siebie za to

Bydgoszczanin1984 czy możesz na gadu gadu się odezwać będę wdzięczny

Gość odezwie sie wieczorem
do ciebie

Tu napisze u mnie z GG lipa. Słuhaj.. Zapyat sie jej " Cześć co słychać , ak ci mija dzień ? " lub . Nudzi mi się a TY co robisz ? albo. Czesc troche nie rozmawialismy a ja wychodze ) tam i tam )i zastanawiam sie czy nie chcesz isc ze mna ale.. ale.. To dziwne ze nie maie tyle kontaktu. Jezeli to byla pierwsza randka to byc moze cos jej sie w Tb nie podoba. No chyba ze podoba. Moze jest niesmiala. Tak czy inaczej musisz ja zaczepic i to zaraz najlepiej

Bydgoszczanin1984 sprawa wygląda tego typu ze w czwartek rozmawiałem z nią przez tel i chciałem ją na kolejne spotkanie ale odpowiedziała ze nie da rady bo do niej się rodzinka zjechała z która się nie widziała ponad rok w weekend tez jej nie pasuje bo pracuje jako obsługa na salach weselnych wiec tylko w tygodniu po południo bo chodzi na studia i właśnie nie wiem jak tu rozegrać żeby było jak najlepiej ... :(

Gość n jg fb
napewno nie nudzi mi sie bo to wyglada jakby miala byc zabijaczem czasu W OSTATECZNOSCI. nigdy nie piszcie takich txt kociecie,nigdy!!

wiec jakie zdanie najlpepiej by pasowało do tego całegej sytuacji, skoro ona w pracy była wczoraj i dziś ma jeszcze w niedziele poprawiny więc tez będzie w pracy co byście na moim miejscu napisali do niej może coś pod humorem ...? :)

Napisz jej normalnie "hej. myślałem o Tobie przez te kilka dni. Zastanawiałem się jak mijają Ci dni. Mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy, Tomek:*""

więc to zdanie będzie najodpowiedniejsze do tej sytuacji ...? "hej. myślałem o Tobie przez te kilka dni. Zastanawiałem się jak mijają Ci dni. Mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy, Tomek:*""