Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek ...

Prosiłbym bardzo o pomoc w napisaniu wiadomosci do dziewczyny

Polecane posty

ytnu6mnterf: bez przesady rozmawiać to normalnie mi idzie ale chciałbym ją trosze do siebie przyciągnąć i rozkochać w te dni które się nie widujemy aby o mnie myślała dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą do dziewczyn aby mi pomogli zbudować miłe zdania nic więcej ....

moze jej tak napisze: dziekuje :) ten miły dzien by był spedzony ale z Toba :) a tak to smutno bez ciebie i sie dłuzy ....:(

Gość jeebne zaraz
ja pierdoole skad sie tacy frajerzy biora:o nie umiesz zdania napisac?:o a jak z nia pojdziesz na randke, to kto za ciebie bedzie mowil?:o

Gość ytnu6mnterf
Jak już musisz jej pisać cipowate smsy, to przynajmniej zadbaj o składnię. "ten miły dzien by był spedzony ale z Toba"? WTF?! Spienione fale goni wiatr, haha :D masz chłopcze drogi "ten dzień byłby z pewnością miły, gdybym tylko mógł spędzić go z Tobą". Ode mnie, kobiety, radę już otrzymałeś i jej nie wykorzystałeś, tylko dalej jedziesz z nudnymi sms-ami, na które ona odpisuje trzema słowami- spoko, Twoja strata. Pozdrawiam, cwaniakowaty internetowy napinacz :D

Gość buuhehheheeh
ytnu6mnterf - od razu widac, ze to facet doradza. faceci maja takie glupawe pomysly i myslenie o kobietach. kobieta lubi być adorowana i lubi czuć, że jest dla kogoś ważna. bez przesady, ze 3 smsy dziennie to jakieś narzucanie... :o wcale nie jest tak, ze jak sie facet przestanie odzywac, to laska niewytrzyma i sie pierwsza odezwie. predzej pomysli, ze ja facet olał i dlatego da sobie siana :)

Gość buuhehheheeh
zreszta co zlego jest w tym, że ci sie ta dziewczyna podoba? dlaczego ludzie graja w jakies chore gierki pt "nie moge pokazac, ze mi zalezy". ja podchodze do tego normalnie, naturalnie i uwazam, ze nie mam sie czego wstydzic, jesli jakis facet mnie interesuje i mowie mu o tym wprost. przez moje podejscie jestem też tak odbierana. nie jestem desperatka dlatego też mnie tak nikt nie odbiera. jeszcze nigdy sie nie przejechalam na swoim sposobie myslenia i postepowaniu. tomek. smsy sam najlepiej pisz, bo jak potem bedziesz z nia w realu rozmawial? badz szczery i pisz/pytaj sie o to co ciebie naprawde interesuje. jestes ciekawy czy ja mecza w pracy - spytaj sie jej. bedzie to na pewno naturalne i latwiej pociagniesz dalej temat, niezeli mialbys cos przepisac z internetu. jedyne co ci moge doradzic, to nie koncz wiadomosci w slowami "milego dnia", bo to oznacza tyle, ze sie przypominasz i ... konczysz rozmowe zyczac milego dnia. no chyba, ze taki masz cel. jednak jesli chcesz nawiacac jakas smsowa rozmowe to zadawa pytania i nie koncz ich sformuowaniami "pozdrawiam tomek" czy "zycze milego dnia". bo tak sie pisze zazwyczaj na koniec rozmowy. nie tylko do dziewczyny ale i w ogole do ludzi.

Gość ytnu6mnterf
where the dead ships dwell, plus dla Ciebie, przyjacielu :D

Gość ytnu6mnterf
buuhehheheeh, jestem dziewczyną. Z powodzeniem, jeśli mogę tak napisać na kafe i nie zostać zjedzoną ;) dlatego też z punktu widzenia kobiety piszę- esemesowanie dzień w dzień, w sytuacji, gdy chłopak otrzymuje zdawkowe odpowiedzi- owszem, to jest narzucanie się. Dziewczyna odpowiada, bo odpowiada, ale... czy widać zainteresowanie w sms, którego treść przytoczył Tomek? Czy widać chęć podtrzymania rozmowy? Gdy dziewczynie zależy, nie wykręca się pracą, lecz się spotyka z facetem. Po prostu.

Gość ett folk forbannat
ktoś tu jest chyba niepełnosprawny umysłowo

Gość ytnu6mnterf
buuhehheheeh, masz jednak rację w kilku punktach. Jak gdzieś przeczytałam "zagrajmy w grę- przegra ten, kto pierwszy powie "zależy mi na Tobie"". Również jestem przeciwniczką wszelkiego rodzaju gierek, choć należy tu uściślić, że flirt, zawierający w sobie i pikanterię, i lekką otoczkę tajemnicy, pozwalający przede wszystkim na poznanie partnera i zdefiniowanie swojego stosunku do niego gierką nie jest. Ale odbiegłam od tematu, a miałam dodać tylko to, iż mimo że naturalne jest, że kobieta lubi być adorowana i czuć zainteresowanie, to jednak najlepiej jest, gdy zauroczenie jest odwzajemnione. W przeciwnym wypadku po lekkim połechtaniu ego przychodzi znudzenie natrętnym facetem, a nieraz i frustracja, nie mam racji?

wiec jakie zdanie by było najodpowiedniejsze do tej rozmowy? chodzi mi ze chciałbym na niej zrobić dobre wrażenie i aby o mnie myślała nawet jak jest dziś w pracy, bo ja się zakochałem dlatego po prosiłem was o poradę ....

Gość buuhehheheeh
a jak ma odpisywac na smsy ktore koncza sie w taki sposob jakby autor wlasnie chcial zakonczyc rozmowe? rownie dobrze dziewczyna moze miec ten sam problem co autor. nie wie co napisac, albo też nie chce wyjsc na taka co jej zalezy i sie narzuca :D i tym o to sposobem zataczamy bledne kolo. swoja droga autor napisal do niej wczoraj pierwszego smsa i dopiero jeden raz odpisala "zdawkowo" (no chyba, ze mi cos umknelo) takze uzycie slow "dzien w dzien" jest lekkim nadużyciem :D maja sie przeciez spotkac i wymienili ze soba dopiero 2smsy... takze spokojnie. aczkolwiek.. jesli dziewczyna jest rozsadna i ogarnieta, to nie wróże tej znajomości jakiejkolwiek przyszlosci.. z wiadomych powodów ;)

Gość buuhehheheeh
masz racje! dlatego uważam, że nie ma sensu niczego udawac i można w subtelny sposób od razu zasygnalizować zainteresowanie. jesli jest odwzajemnione no to bingo... a jesli nie, to bardzo szybko się o tym przekonamy i nie będziemy tracic zbędnego czasu.

ja się już dwa razy spotkałem i mam ją na jutro umówioną, tylko tu chodzi aby ja troszkę nakręcić smsami aby myślała o mnie, ze jestem opiekuńczy itd ...

Gość ja bym skoczyła
jakby mi gość takie drętwe, przemyślane i mało spontaniczne smsy walil, w których ewidentnie widać, że wychodzi z siebie i próbuje coś udowodnić to bym myślała, że jest idiotą, ale powodzenia i trzymam kciuki :o🖐️

Gość rereQmQmrereQmQm
ytnu6mnterf dobrze mowi

Gość ja bym skoczyła
i taka rada ode mnie, im dłużej myślisz, kombinujesz i się starasz, tym gorzej wychodzi 🖐️

wyśle jej tak : ten dzień byłby z pewnością miły, gdybym tylko mógł spędzić go z Tobą dobrze będzie czy coś dodać...?

Gość ja bym skoczyła
i zacznij być sobą, robić po swojemu i myśleć samodzielnie, bo nadal wychodzisz na idiotę i marnujesz czas na konsultacje zamiast prowadzić spontaniczną rozmowę 🖐️

Gość ytnu6mnterf
buuhehheheeh, on nie napisał pierwszego sms wczoraj. Zwróć uwagę na datę założenia topiku- 03.05, od tego czasu trwa ich gorrrąca wymiana sms. I pewnie nie masz o tym pojęcia, bo z tego co widzę, wiele postów zniknęło w dziwny sposób, ale autor konsultuje i dopytuje się o treść każdego sms, każde zdanie. A odpowiedzią dziewczyny, którą przytoczył, było coś w stylu "dziękuję"- na jeden z porannych czy wieczornych sms. Tyle. Naprawdę zachęcasz go do emocjonalnego angażowania się w tę znajomość (chociaż w sumie za późno, zakochał się po kilku godzinach :D), skoro, przynajmniej w mojej ocenie, nie ma ona najmniejszych podstaw przetrwania? Przy odrobinie szczęścia koleś może wylądować we friend zone, ew. zyskać urocze miano przydupasa. Tu nie ma chemii.

Gość agnes dewua
up :D

jacy to ludzie są złośliwi .... :( zamiast pomóc to wolą więcej poświecić na pisanie głupstw aby tylko dokuczyć .... :(

Gość qwerty...
Tomus przede wszystkim napisz jaki ta dziewczyna ma stosunek do Ciebie ,bo moze niepotrzebnie sie produkujesz.No i jak piszesz zwróc uwage na ortografie,staraj sie pisac bez byków bo to b zniecheca dziewczyny zanim jeszcze dobrze poznaja faceta.

Gość dgbfdcb
Podnosze, bo mam beke z typa :D Ale przyznaj sie chłopie, Tomku, że w 6. klasie podstawówki jesteś, wtedy jeszcze zrozumiem :D Jesli masz wiecej niz 13 lat to nie ma dla ciebie ratunku już :D:D:D:D Co za ciotka z niego, no nie mogę :D:D:D

Gość ytnu6mnterf
Tomek, skarbie, to nie głupstwa, a dobre rady. Ubrane w zdania mające sens i składnię :D

Tomku czy inny Zenku... Prosisz, żeby ludzie powiedzieli co masz napisać swojej panie i co dalej? Jak zamierzasz i o czym rozmawiać jak będziecie się spotykać?! Litości... :/

dobra wiec co teraz miałbym napisać z rana coś miłego ze się martwiłem czy wróciła bezpiecznie z tej obsługi weselnej ....

Gość gość
sorry czlowieku, ale wez sie kur*** ogarnij, zamiast robic z siebie idiote w necie, napisz jej po prostu co czujesz a nie ciagnij tematu, ""o Boże " co jej napisac jak ja bedziesz chcial przeleciec , to tez na forum wejdziesz z pytaniem gdzie wlozyc penisa ? sorry ale ktos ci musial to napisac, moze zrozumiesz ze nie moznaa byc tak zalosnym pozdraawiam. Hejterka