Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek ...

Prosiłbym bardzo o pomoc w napisaniu wiadomosci do dziewczyny

Polecane posty

Gość asekfdauab
Do mnie pewien chlopak pisze codziennie i to jest mile nie jest to narzucanie sie

Bydgoszczanin1984 bardzo mi sie to podoba z ta kelnerka ale jak to ująć z humorem pełne zdanie aby juz nie poprawiac

Moze tak wyśle krotko i na temat jak myślicie ...? hej :) Zastanawiałem się jak mijają Ci dni. Mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy, Tomek:*

albo może tak napisze, dam jej do zrozumienia ze jestem opiekuńczy: hej :) Zastanawiałem się jak mijają Ci dni i czy Cię nie przemęczają w tej pracy...? chętnie bym cie wyręczył na parę godzin abyś odpoczęła. Mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy, Tomek:*

Gość khjjkkll
ta wersja z 17 najlepsza.Napisz jak najszybciej bo kobiety to lubia, milczenie oznacza ze Ci nie zalezy

Gość Aggggg
"hej. myślałem o Tobie przez te kilka dni. Zastanawiałem się jak mijają Ci dni. Mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy, Tomek:*"" I to jest konkretne i z sensem!!! Nic wiecej nie pisz!! Napisz jej jeszcze ""Co Ty na to? Pamietajacy Tomek;*" I wystarczy ;) I kazdego dni wysyłaj jej cos milego np. Witam i zyczę uroczego dnia uroczej osobie. Nastepnego dnia wymysl cos nowego np. Dzien dobry mamy piekna pogode a to pewnie dlatego, ze wlasnie obudzilo sie Słoneczko;* itd itd;D;D;D

Aggggg: super naprawdę rewelacja dziękuje :) już jej wysłałem smsa tak jak napisałaś, mam do Ciebie prośbę czy mogłabyś napisać do mnie na gadu gadu 47336063 aby mnie pokierować jak by coś odpisała do pierwszego spotkani bardzo mi na tej dziewczynie zależy ..:) będę bardzo wdzięczny

Gość Aggggg
Mysle Tomeczku ze dalej sobie poradzisz sam;) Hmm?? A jesli mozna spytac to jaki jest wasz wiek?;)

Gość a mnie podobałoby się np
myślę o Tobie i cieszę się na nasze spotkanie

napisałem jej juz Witam i zyczę uroczego dnia uroczej osobie. Nastepnego dnia Dzien dobry mamy piekna pogode a to pewnie dlatego, ze wlasnie obudzilo sie Słoneczko;* Co jutro jej napisac z samego rana...?

co fajnego dziewczyny byście polecili napisać z samego rana do dziewczyny nie dawno poznanej ...?

Gość nopomoge
Tomku to zależy..jeżeli ma poczucie humoru to napisz: ledwo otworzyłem oczy a moje palce skaczą po klawiaturze, czyżbym Cię obudził? albo miałem sen że zaspałaś, musiałem wysłać smsa by Cię obudzić :) miłego dnia

nopomoge: dziękuje ślicznie za pomoc :) a na dobranoc coś do humoru co mógłbym napisać fajnego ..?

nie dzisiaj już nie będę pisała, tak abym miał już przygotowane na jutro :)

Gość grensof
napisz np. tak słoneczna Warszawa pozdrawia piękną warszawiankę, zycze ci pięknego pełnego uśmiechu słonecznego dnia

czy ma ktoś pomysł na zdanie z humorem na dobranoc..? :) bardzo bym był wdzięczny ...

podpowiedzcie jak napisać zdanie z humorem z samego rana bo juz mi sie wyczerpały pomysły

napisałem jej dziś z rana: witam życzę miłego bezstresowego dnia i aby ci ten czas minął jak najszybciej do jutra :)

co jej teraz byście polecili odpisać miłego ...? :) bardzo was proszę bo zależy mi na tej dziewczynie ...

Gość dvdnvnweiuvbibve
zależy Ci? okej, fajnie. ale jak Ty zamierzasz z nią potem rozmawiać, skoro ustalasz z internautami treść najprostszego sms? weźmiesz laptopa na randkę? czy może zestaw ściąg? ;/

Gość ytnu6mnterf
sorry, koleś, ale nie masz u niej szans. najprostszego sms konsultujesz z internautami- jak Ty z nią rozmawiasz w realu? bierzesz na spotkania laptopa i odpalasz kafeterię czy nosisz ze sobą zestaw ściąg?

Gość ytnu6mnterf
I jedna rada- nie pisz ciągle do niej z rana i wieczora, bo to żałosne. narzucasz się. powstrzymaj się od pisania sms przez dzień czy dwa (może w tym czasie z pomocą kafe ułożysz sobie sms na kolejne dni :D). odpuść. jeśli jest zainteresowana- nie wytrzyma i napisze, nawet pytając o głupotę. jeśli się nie odezwie- trudno, narzucasz się, a ona Ci odpisuje ze zwykłej uprzejmości. ps. a te propozycje sms od kafe... hahaha, porażka w większości :D

chciałbym być taki troskliwy może odpisze jej tak : dziękuje :) mam nadzieje ze coś już jadłaś ...?

Gość ytnu6mnterf
a czemu nie spytasz czy zdążyła się wysrać? bez żarcia da się wytrzymać dzień pracy, gorzej jest z kretem u bram :D stary... to nadal nie jest troskliwość. nie jesteś jej matką.

Gość Napisz tak
Myślę o tobie całe dnie, aż mnie już ręka boli. Spotkajmy się tygrysico.