Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowaaaaa

TRAMPOLINA

Polecane posty

Gość niezdecydowaaaaa

błagam kobietki pomóżcie bo jak ja zacznę się zastanawiać to nie wiem czy moje dziecko będzie miało w tym roku trampolinę :/ myślę czy ta jest ok ? http://allegro.pl/hit2013-markowa-trampolina-305cm-z-siatka-drabinka-i3191122062.html proszę o rady błągam nawet :) już mam zaraz tą zamawiać ale jednak się waham bo jest może inna fajniejsza w tej cenie ?????? bo na droższą mnie niestety nie satać

Gość mamy bardzo podbna, ciut wieks
mamy trampoline z tej serii, jest bardzo ok, ale drabinka w mojej jest ina, ma pelne stopnie a i tak musialam na nie nakleic tasme antyposlizgowa bo dzieciaki spadaly (czasem sie spychaly), w Twojej sa okragle "stopnie" i to bedzie miejsce najwiekszej ilosci wypadkow, niestety dobrze, ze siatka jest wewnatrz a nie na zewnatrz, wowczas dzieciakom stopy podczas skakania nie wpadna miedzy sprezyny (wlasnie na tym prekreslonym obrazku widac trampoline z siatka ktora nie zabezpiecza przed wpadnieciem stop miedzy sprezyny i takiej bym nie kupila) jakkolwiek, montaz siatki to robota na caly dzien i trzeba bardzo solidnie wiazac, inaczej nie bedzie chronic przed urazami stop - ale to juz z doswiadczenia pisze, bo instrukcja swoje a zycie swoje

Gość niezdecydowaaaaa
ok dziękuję ci bardzo ;) jak drabinka będzie faktycznie ta "zła" to podstawimy coś bezpieczniejszego jak moja znajoma.... tylko ze ona ma tą trampolinę że dzieciaczek może nadepnąć na sprężynę. może ktoś jeszcze się wypowie ?

Gość Ja kupiłam w zeszłym roku
taką dużą za 699.Wczoraj właśnie córka nogę złamała na niej.

Gość niezdecydowaaaaa
oo kurczę to współczuję :( a jak to się stało ? ile ma ?

Gość daktera
ja mam taką samą, córka zadowolona, ja też, bo sama skaczę :) zamawiaj śmiało. Ja moją kupiłam w tamtym roku za 550zł.

Gość niezdecydowaaaaa
taką samą czyli tą z 1 linku czy tą z 2 ?

Gość niezdecydowaaaaa
ta z 2 linku bardziej do mnie przemawiam bo ma certyfikat :D boże trzepnijcie mnie :D bo ja już sama nie wiem co chcę

Gość daktera
jak ta z pierwszego

Gość niezdecydowaaaaa
aha :) a możesz powiedzieć o niej coś więcej ? :)