Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak po prostu pytammm

Pierwszy samochód w życiu, BMW 320 e46 dobry wybór?

Polecane posty

Gość z krainy deszczowców
ja robie przymiarki do mercedes a z 2012 roku w nastepnym tyg ide na jazde probna ps. nie pakuj sie w stare auto max to 5lat

No tak ale czy też powinien to być pierwszy zakup samochodu czy tradycyjnie aby nabyć doświadczenie lepiej kupić tanio Astre II czy Golfa II a potem móc się starać o nówkę sztukę BMW?

Gość pannaAnna kkkkk
ja takim jezdze, wersja po lifcie 150 KM na pierwszy samochod- nie polecam, za dużo moc weź tez pod uwagę ze masz naped na tyl, zima już trochę inaczej się jezdzi

Gość pannaAnna kkkkk
do tego bardzo twardy, jeśli masz dziurawe drogi to nie polecam jest za to idealny na autostrady- swietnie trzyma się drogi

To jak dobry na pierwszy samochód dla nowicjusza?

Aż tak źle dla nowicjusza kupić BMW? ;)

Gość nie nie jest dobry
dla nowicjusza bo ma tylny naped. zoltodzioba jak ty zweryfikuje pierwsza zima na czyjejs du­pie. to sa auta dla zaawansowanych doswiadczonych drajwerow a jezdza nimi cieniasy. stad zla renoma kierowcow bmw.

Gość gość
E46 do bardzo dobry wybór. Składam BMW 3 w Monachium. E46 to ostatnia solidna trójka która została wyprodukowana na bawarii. Sam jeżdżę e46 330d. Nie polecam 2-litrowego diesela z powodu częstych usterek śmigieł wiatraka turbin. Najlepszym rozwiązaniem jest 3-litrowy diesel lub benzyna. E90,E91,E92,F30,F31,F32 czy F82 to badziew z cienką blachą i pooklejana schaumami. Pozdrawiam

Gość gość
a oplaca sie sprowadzic samochod z niemiec?:D

Gość gość
mysle,ze sie moze oplacac, no trzebqa sobie sprawdzic rózne oferty aut z Niemiec i z Polski i podjąc decyzje, zalezy tak naprawde czego oczekujesz. Pamietaj tylko,ze sprowadzając samochod trzeba oddać dokumenty do tłumaczenia, np. do http://tlumaczeniabydgoszcz.com.pl/ , wiem że tam dosc szybko przetłumaczyli mojemu wujkowi .

Gość gość
Czymś takim zabito koleżanki córkę. Nowicjusz wjechał w nich na czołowe, jadąc za szybko, wyprzedzając pod górkę, na podwójnej ciągłej. Mial samochód (jak i prawo jazdy) od kilku tygodni...

Co do auta - nie doradzę, jednak mogę polecić sprawdzone biuro tłumaczeń mojtlumacz.eu ,ja tam tłumaczyłam dokumenty sprowadzanego auta. Jestem bardzo zadowolona, bo nie byłam zbytnio zorientowana w temacie, a oni wszystko mi wyjaśnili, zrobili tłumaczenie szybko i w dobrej cenie. Jak się później okazało moi znajomi sporo przepłacili w innym biurze.

Gość gość
BMW dla Polaka? Przeciez to niemiecki samochod. Bayerische Motoren Werke (BMW) w Muenchen (Monachium) Dla Polaka to francuskie albo wloskie.