Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co myślicie PANOWIE o piersiach o rozmiarze A?

Polecane posty

Gość kkkkkkkikikiki___
a to ciekawe co piszesz :) To co powiesz o facecie Anij Rubik , Natalie Portman , Mili Yowiwich ? Milionerzy...mogą mieć każdą a wybrali "płaskie" :)

Gość aa?
zmieniam temat bo robisz sie nudna kiki :) papa

Gość kkkkkkkikikiki___
dziki_kogut...nie wydaje mi sie by ;ot była facetem ;)

Gość kkkkkkkikikiki___
dobranoc kochanie :* życzę ci upojnych chwil z Twoja cycatą sunią :*

Gość kkkkkkkikikiki___
;ot spie*doliła bo zauważyła ,że nie jest w stanie mnie złamać...szkoda bo czekałam na dalsze jej wywody...myślałam ,że stać ją na więcej :)

Gość Pablo 83
Kobieta to nie tylko piersi. Przestań o nich myśleć jak o wadzie a zobaczysz jak innymi swoimi walorami zaczniesz przyciągać nas mężczyzn. Piersi przyciągają wzrok ale postaraj się przyciągnąć duszę mężczyzny a uwierz że żadne piersi nie odciągną go od Ciebie.

Gość szczupaczkażywotna
"""i co z tego ze beda fajnie wygladac w staniku ? jak sciagniesz i prawie plecy na klacie jak sa male to na operacje i powiekszac. juz lepsze duze ale sztuczne niz male. facieci maja teraz inne priorytety. cycek ma byc w miare duzy i kropka. a nie kobieta 25 lat a cycki jak u 10 latki.""""---------------------------------no to ja odpowiem tak: I CO Z TEGO ŻE BĘDZIE NAPALONY JAK SPODNIE ŚCIĄGNIE A TAM NIC..... JAK FIUTEK JEST MAŁY TO NA OPERACJĘ I POWIĘKSZAĆ A NIE PIERDOLIĆ ZE TO CIPKA ZA DUŻA. LEPSZY DUŻY I SZTUCZNY NIŻ MAŁY. KOBIETYU MAJĄ TERAZ INNE PRIUORYTETY. PENIS MA BYĆ W MIARĘ DUŻY I KROPKA. A NIE FACET DO ŁÓŻKA GOTOWY A PENIS JAK U DZIESIĘCIOLATKA!!!

Gość kladsh
podbijam i odświerzam :)