Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyle dajecie barany

6 mld zl co roku z tacy dla Kosciola katolickiego. (Zyja jak paczek w masle)

Polecane posty

Gość Tyle dajecie barany

A potem zakladacie kurrwa durne tematy typu: nie mam kasy, brakuje mi na chleb.

Gość gcfctrf
Ja tez daje na tace. Moja dobra wola.

Gość Łuna 13
chyba bezmyślna :P

Gość 6 mld zl oddane na
30 tys nierobow-pasozytow. A potem sie dziwicie, ze pedofile z KK gwalca wasze dzieci.

Gość wierzacyyy
Moze sam jestes pedofilem :)

Gość wierzacyyy
Ta informacja w nawiasie dala mi duzo do myslenia i objasnila caly sens :) Dzieki :D

Gość wierzacyyy
Ale nei masz pomyslow na wlasny nick? Ja nie bronei takich ksiezy, wszedzie sa czarne owce, ale jestem przeciwny generalizowaniu dla jakichs celow, chyba tylko takich zeby zniechecic ludzi do wiary.

Gość Czarne owce z KK
Jest nas ponad 80%🖐️

500 tys. urzędników na etacie i prawie drugie tyle na śmieciówkach kosztuje nas wielokrotnie więcej i jeszcze zatruwają ludziom życie na każdym kroku, więc może od tego zacznij swoje szczekanie, ok?

Gość Tyle dajecie barany
Ale popieram PO, bo oni sa uczciwi i to nie sa darmozjady.

Gość Kosciol katolicki jest sekta
z Watykanu. Ta sekta nie ma nic wspolnego z Polska. Zeruja z naszych podatkow i zbieraja pieniadze nie placac podatkow. Najeźcy z Watykanu od 1990 roku okradli Polske i Polakow na ponad 100 mld zl. A POLSKI dzieci nie maja w przedszkolach i szkolach na mleko i ksiazki.

Gość wierzacyyy
Gdyby nie katolicyzm to nie wiem czy w ogole mialbys co nazywac polskoscia :) Nie mialbys sie nawet do czego odniesc.

Gość niewydajesiemi_
Nycz przeszacował z tymi 6mld , chciał sie podlizać tuskowi. Obliczmy: 40% Polaków regularnie chodzi do kościoła czyli max 15mln, w ciągu roku idą ok 60x na msze więc wychodzi na tacę 6,6zł na osobę czyli ok 25zł na 4 osobową rodzinę. A na prawdę na tacę daję może połowa ludzi w kościele a i przeważają monety a banknotów 10 i 20zł jest sporo mniej.

Gość wierzacyyy
No to rozliczaj za to politykow. Pewnie jestes osoba, ktora zawsze glosuje na tzw. mniejsze zlo i baidolisz pozniej, ze w Polsce jest tak jak jest.

Gość wierzacyyy
Wiem ile oni tam maja na tej tacy w kosciele. Po podziale to naprawde grosze :) Kokosow z tego nie ma na 100%.

Gość Maarko
Faktycznie, czarni maja kasy jak Rockefeller. A ludzie w Polsce musza zyc za 300 zl mc.

Gość wierzacyyy
Sama prawie twarda waluta, na dodatek tak 50 % daje zlotowke, 2 zl. No rzeczywiscie sporo :)

Gość czteromiesięczny Vituś
hehehe. a co? boli twojego rabina, że kasę musi dostawać od mośków z ameryki, bo mu lokalne żydki skąpią? :D nie zaglądaj innym do kieszeni - gudłaju :D

Gość wierzacyyy
Po podziale to takiemu klerykowi to chyab na Pepsi zostanie :) ja pierdziele. Wezcie sie za krytykowanie tych jelopow w sejmei lepiej. Oni robia taka niewyobrazalna szkode temu narodow, ze brak slow.

Gość Taka Sobie Ona.....
Kosciol katolicki to nie jest polska sekta. Oni nas tylko z pomoca takich partii jak PiS okradaja.

Gość wierzacyyy
:)

Gość abriennea
w porownaniu z tym co poszlo na euro-81 miliardów to kasa na kler to pikus- ilez mozna by zrobic ze te 81 miliardów -walka z bezrobociem , budownictwo socjalne a nie durne stadiony i boiska tworzyc

Gość wierzacyyy
Nie wiem, ja tam nie czuje sie okradany. Za to jesli wiem, ze w cenie produktu jest 23 % podatku VAT to i owszem.

Gość wierzacyyy
abriennea glupota totalna z tym Euro i jeszcze Olimpiade chca robic. Co za debile. A po pieniadze od obywateli to nei wahaja sie siegac coraz glebiej. Na dodatek dochodzi zlodziejska prywatyzacja po 89 roku. Czesi wybudowali za to chociazby drogi ekspresowe, a w naszej kochanej Polsce pieniadze poszly do kieszeni zlodziei. Dzisiaj najbogatszych ludzi w Polsce.

Gość abriennea
ludzie czekaja na mieszkania socjalne po nascie lat-a tu na euro wjebano 81 miliardów-ja brzydz e sie sportem i to euro cale mnie smieszylo -ci kibice

Gość wierzacyyy
Tearz beda sobie patrzec na te stadiony jak niszczeja chyba. Miasta zadluzone po uszy. A ludzie musza przezyc za minimalna krajowa, albo wcale pracy nie maja. Oni chyba czekaja, az wszyscy stad wyjada wtedy juz nikt nie bedzie ich kontrolowal i ukradna to co zostalo.

Gość Podobo jeszcze nieroby z KK
wyciagaja 700 mln euro dotacji z Brukseli. 300 tys hekatrow maja juz w Polsce. A chca wiecej..

Gość ten kraj to dno
:D:D