Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgsfdjskcgaj

relacja z bratową

Polecane posty

Gość hgsfdjskcgaj

jakie macie stosunki z bratowa bo moje sa slabe ona praktycznie się nie odzywa do mnie mieszkamy pol km od siebie, od stycznia leze bo mam ciążę zagrożona oni boli tylko raz nigdy sie nie zapyta jak sie czuje czy cos w tym stylu. Jak sie widzimy to ja caly czas musze zagadywac bo inaczej to siedziałybyysmy bez słowa. Szkoda ze tak jest bo myślałam ze bedziemy miec lepsze stosunki

Gość hgsfdjskcgaj
dodam ze dzisiaj pierwszy raz od stycznia byliśmy u rodzicow na obiedzie bo mi lekarz pozwolił troche chodzic a oni mieszkają z moimi rodzicami. I tak jedliśmy obiad ze galismy my (ja i moj mąż) oraz moj brat ona sie nie odezwała ani słowem. Zjadla pierwszej danie drugiego nie chciala i poszla do siebie a moj brat jadł drugie. Potem siedzieliśmy w pokoju z rodzicami a ona u siebie i brat tak lata raz do nas raz do niej. Później oni gdzies pojechali bez slowa ani me ani be. A my jeszcze troche posiedzielismy z rodzicami i tez pojechaliśmy do domu. Czy to jest normalnie?nic jej nie zrobiłam a relacja jest wg mnie uciążliwa.

Gość odzywal sie do ciebie
moze jest malomowna i ma taki charakter , a moze po prostu nie zlapalyscie kontaktu. Znam paru ludzi , ktorzy jak kogos nie znaja dobrze , rzadko sie widuja lub niezawieraja szybko przyjazni sa niesmiali w tym towarzystwie , malomowni , a z osobami dobrze im znanymi sa rozgadani, calkiem inni.