Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem za ile?

Przyszła mama potrzebuje rady.

Polecane posty

Gość Nie wiem za ile?
A jak zalicytuje dajmy za to 200zł a cena minimalna nie zniknie, nikt więcej nie da to warto pisać maila z pytaniem czy sprzeda za tyle?

a ja zaczynam myśleć, że to TY usiłujesz sprzedać te ubranka i szukasz chętnych...

Gość hehe heheh hehhhhhehe
tez zaczynam miec takie wrazenie :D

Gość hehe heheh hehhhhhehe
rozkreca temacik, osoba szukajaca porady juz dawno by przestal zadawac ciagle te same pytania, reklamuje sie jak nic :D

Ją kupiłam wyprawke z allegro i w ogóle z niej nie skorzystałam. Dzieci strasznie szybko rosną. moja córka ma 2,5 miesiąca i już ubieram ją w rozmiar 68 a a zaczynalysmy od 50. Kup sobie z 5 kompletów koszulka/kaftanik + spiochy, 5 body zapinane kopertowo i ze 3 półśpiochy, wystarczy na spokojnie. Do tego możesz kupić coś ładnego, wizytowego, jak chcesz. proponuje leginsy ze spódniczką, czy rajstopki ze spódniczką. Będziesz ubierala w to co najwygodniejsze, co najczęściej się zakłada i tak aby nie denerwowalo dziecka by nie płakalo.

Gość Nie wiem za ile?
Przepraszam ale się nie reklamuje, ale skoro tak myślicie to szkoda. Przeczytałam porady i chce się dopytać. Dla Was może to mała kwota, dla mnie duża. Nie kupowałam nigdy ubrań na allegro dlatego pytałam. Nie chce się wpakować na mine. Z tematu już ide bo jak widać teraz to tylko będą podejrzenia że to moja aukcja. Dziewczyną które mi dały jakiś obraz tego co kupić, co mi się przyda bardzo dziękuję, osobie która mi naświetliła na co zwracać uwagę, o co zapytać również, I bardzo dziękuję też osobie która zwróciła uwagę na opis. Przykro mi, mimo że Was nie znam, że wysuwacie takie wnioski. Tak jak napisałam, nie mam dzieci to moje pierwsze a na kasie nie leże i nie chce jej wydać na coś co mi jest zbędne. Jeszcze raz dziękuję.