Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga84

Szukam impotenta do wspólnego życia

Polecane posty

Gość zrodlem mizoginizmu moze byc
impotencja lek przed kontaktami z kobieta- a tu jest znowu iles tam zrodel. homoseksualizm socjo lub psychopatia

Gość zrodlem mizoginizmu moze byc
i nie u kazdego impotenta wystapi wrogosc do kobiet nie mozna generalizowac

Gość a?
;-)

Gość możesz też poszukać osobę
aseksualną heteroromantyczną tu też można udany związek zbudować, czułość może być ale bez seksu.

Gość a?
Gej! Tak, gej będzie najpewniejszym partnerem. A nieee... może zdradzać. I tak tobie nie wierzę!!! Ale dziękuję za chwilę emocjonujących nadziei.

Gość kgssc
Chyba świeżo po lekturze jesteś:-) "Impotent pilnie poszukiwany" czy jakoś tak:-)

Gość a?
Ale byk/i. I to przed potencjalnym wzrostem...

Gość Kasia kasztanowłosa
Daga, to że masz nieczynną pochwę nie oznacza, że nie możesz uprawiać miłości analnej. Usta pewnie też masz czynne, więc loda robić możesz. Więc po co ci impotent?

a? ile masz lat, jeśli można wiedzieć?

Gość Macciek z klanu
Ja mam dauna. No ale ruchać mi się chce jak knurowi pospolitemu! wiec hyba odpadam.

Gość a?
Wszystko można wiedzieć, ale nie tutaj. Jeżeli starszy Cię nie przeraża to super! Jeżeli młodszy Cię nie pociąga to choojowo:-( Ale nie mam tylu co Ty. Kurdę, nie zależy jej na centymetrach? O co kaman???? Nadzieja matką... Oj biedny ja i mój...

no nie zależy jej... dziwna nie:) to chociaż naprowadź jakoś czy młodszy czy starszy i czy dużo..., cobym się jakoś psychicznie przygotowała:)

Gość chce byc happy.
A zrobisz chociaż loda jak impotent czasem łyknie Viagrę?

Gość a?
Picujesz! Ty coś więcej napisz odnosnie mojego wspaniałego lub choojowego wieku. Muszę wiedzieć, aby nie uszkodzić Twojej psychiki;-) Nie moge Cię zniechęcić za bardzo na samym początku... itd.;-) Samo moje przyznanie się do... ułomności jest już dla mnie deprymujące, a ja nie chce Tobie tego zafundować. Wiem, wiem, że rozmijam się. Jesteś bardziej tajemnicza niż l.a.

hm, dużo starszy byłby problemem... nie umiałabym się chyba odnaleźć w takim związku. młodszy spoko (chociaż wtedy skąd impotencja?)

chociaż w sumie różne są przyczyny... w młodszym wieku pewnie też się zdarza

muszę trochę popracować, zajrzę tu później

Gość a?
Skąd, skąd, skąd... a Ty lekarz, że chcesz mi pomuc? Pisałem, że przecież może naprawić się i co wtedy? Pytałem o środki zastępcze, a Ty milczysz i tylko podpuszczasz. Przytulenie i nic więcej... a ja lubię się przytulić, pięścić, masowć... I na odwrót. Dla mnie to normalne, a dla Ciebie to już za duzo? Przypadło, a raczej opadło, ale to nie zmienia mojej psychiki do płci pięknej, a nawet bardziej motywuje do nadrabiania braków. Chyba nie pasuję do Ciebie. Kocham i chcę być kochany. Mimo wszystko:-)

Gość a?
Nara. Ja w mieście to mam czas:-) Chyba strażacy mają święto bo golowe ubrania i trąby. I te sikawki, ale też jakieś miękkie.:-D

Gość a?
*pomóc Jest tego więcej a czasu szkoda.;-)

Ależ Ty niecierpliwy jesteś. Jak Ci się nie odpiszę od razu to sam sobie odpowiadasz i to w dodatku błędnie. Lubię też wszelkie inne pieszczoty itd. po prostu seks - taki klasyczny nie wchodzi w grę. Aha, i nie mam misji uleczania kogoś

Gość a?
;-) Po pracy? Klasyczny - nie. To już wiem. A po co Tobie facet? Raczej, nie facet jak się zwykle mawia o takich przypadkach? Czego oczekujesz bo coś mi tu podpada:-) Ale wciąż tli się nadzieja:-D

Gość JCvD
Daga84,a czemu klasyczny seks nie wchodzi w rachubę?Zawsze tak miałaś,czy od jakiegoś czasu?Wybacz takie osobiste pytanie,ale przecież mogą być różne przyczyny takiego stanu rzeczy i różne inne możliwe komplikacje,to znaczy może to być ciężka przypadłość "kobieca" (wtedy wszystko inne praktycznie jest możliwe),ale może to być też choroba wirusowa (m.in. HIV),a wtedy mimo wszystko istnieje pewne ryzyko (fakt,że znacznie mniejsze niż przy klasycznym stosunku,ale istnieje) przeniesienia wirusa podczas innych zabaw (np. oralnych). Nie chodzi o eliminowanie Cię,ale o przygotowanie się do występujących przeszkód :)

Gość a?
Hiv to hit. Wspomniano już o tym tutaj, ale zignorowałem bo myślałem;-) że to dotyczyło mnie, ale teraz dotarło!!!! Nie boję się ograniczeń nadanych przez Ciebie Dagi, ale aids? Brrrry:-p

Gość a?
Masz rację. Jestem niecierpliwy;-) Pisz bo...

zadne tam hiv! zwykłe, błahe (wydawałoby się!) stany zapalne, które leczę już prawie 10 lat bezskutecznie, a seks, a raczej jego próby były dla mnie katorgą, która ZAWSZE kończyła się MEGA nawrotem moich dolegliwości. O ostatnim nawet nie chcę pisać bo łzy cisną mi się na oczy, na wspomnienie tego jak się nacierpiałam. tak więc ja już zrezygnowałam i nie mam zamiaru narażać więcej swojego zdrowia dla chwili przyjemności faceta, bo potem zaczynam go nienawidzić, że jest takim egoistą i myśli tylko o sobie a nie o mnie i o tym jak cierpię

Gość a?
No to... muszę zestopować bo chciałem napisać, że się cieszę, a jednak to współczuję i namawiam do dbania o zdrowie!;-) Ale ulgę mam ogromną. Jednak tyle lat leczenia? Kobiety są stworzone, nawet do chwilowej radości mężczyzn, ale ja Ciebie rozumiem i nawet nie polemizuję. Rozumiem, że miałaś partnera, ale coś się posypało. Kurdę, ale my już tak mamy, że nawet popatrzeć lubimy... Oj, mam nadzieję, że coś więcej napiszesz. Ja jestem