Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga84

Szukam impotenta do wspólnego życia

Polecane posty

dbania o zdrowie? oj nie dobijaj mnie! moje ostatnie 10 lat właśnie składa się prawie wyłącznie z "dbania o zdrowie"

Tak pytam, bo moze bylabym w stanie pomoc. Tez sie meczylam z roznymi takimi dolegliwosciami, ale sie wyleczylam. Ale musialabys dokladnie napisac co sie dzieje.

Gość a?
Dbasz i dlatego żyjesz i masz co myć;-) Ale Napisałaś to tak, jakby jakiś facet był przyczyną przynajmniej częściowej przypadłości. Może ktoś taki jak ja, potrzebny jest Tobie, aby zemścić się za ukochanego i wytknąć mi moje braki. To hipotetyczne przypuszczenie i wolałbym wykluczyć taką możliwość. :-)

Gość a?
Ja powoli będę uciekał, ale napisz coś to przeczytam później. Daguś, odpisz może do ciasteczkowej mi, może pomoże:-) Czasami własne, cudze doświadczenia otwierają nam drzwi nowych możliwości;-) Jeszcze 3 minuty i :-)

a?, naprawdę niepotrzebnie doszukujesz się drugiego dna, czy jakiegoś podstępu z mojej strony. nie szukaj, bo nie znajdziesz. Nie chcę się na nikim mścić. Normalna jestem:)

Gość a?
Da? To, że Jesteś normalna to... mam nadzieję:-D Nie doszukuję się drugiego dna tylko pragnę rozwiać wątpliwości:-) Cieszę się, że zemsta to tylko mój wymysł. Wirtualnie jestem na tak bo to niezwykły przypadek w który chciałbym uwierzyć. Chociaż jeszcze nic konkretnego nie wydarzyło się to ja niebezpiecznie zaczynam się... łudzić. Muszę się Tobie przyznać lub przypomnieć. że Ty jednak, Masz do czynienia z nienormalnym. Jednak.:-)

Gość Je nie jestem impotentem
ale jestem masochistą. Dawaj maila :)

Gość a!
Daga, jak zobaczysz mnie na czarno to nie będę sobą:-D To podszyw! I piszę to świadomie, ;-) aby Cię ostrzec

Gość a!
Ale Ty nie obawiaj się, mizoginizm mi jest obcy do tej chwili. To straszne! Ale jest coś gorszego. Tylko jednak bez podejrzeń;-) A więc, tak napisano: Chcę rozpocząć dyskusję o damskim mizoginizmie. Moje odczucia (bardzo dotkliwe zresztą) są takie, że najgroźniejsze są mizoginki. Najbardziej popieprzony facet jest nieraz mniejszym złem niż baba, zwłaszcza w Polsce. Modelowym przykładem jest ewa kopacz. Bo mizogin męski będzie bardziej prędzej się wycofa ze swoich pomysłów, natomiast baba mizogin nie ma żadnych oporów, hamulców, bo skoro jest też kobietą, może z większym przyzwoleniem społecznym gnoić własną płeć. Ma większe pole manewru. Poza tym Polki mszczą się na sobie nawzajem. Odbijają sobie złe traktowanie ich przez mężczyzn, ale nie na mężczyznach, ale na ...postronnych kobietach. Dlatego wątpię żeby parytety coś dały. Kobiety w polskiej polityce, żądne władzy, chcą się przypodobać mężczyznom i stają się takie jak oni. Nie rozumieją że prawdziwa siła nie polega na przybieraniu męskich cech, w ich rozumieniu "lepszych", tylko na dumie z bycia kobietą.

Gość 8 lat w uk
oddam ci mojego chlopa za frii...

Gość a!
Daj go Panu typu BEAR:-)

kurczę, mam tyle pracy, że nie mam kiedy tu zaglądać, a tu widzę dyskusja o mizoginizmie się wywiązała:)hmm

Gość lady gagagagaga
daga napiszę ci tak, żyj sobie sama bo nie znajdziesz takiego faceta jak byś chciała. ktoś wyżej pisał o aseksualnych, no cóż ja nie radzę. znałam takiego, brzydził się seksu, seksu nie mógł uprawiać, ale za to podniecały go takie zboczenia o których się filozofom nie śniło... m.in lubił być bity, podniecały go stopy, rajstopy, nylonki, oczywiście walił konia i to jeszcze tak śmiesznie bo wkładając sobie poduszkę między nogi, siadał na niej i ugniatał ją penisem. Ale uważał się za aseksa, seksu z kobietą się brzydził, nieważne jak piękna by była. I każdy taki co nie lubi seksu ma coś z głową, lepiej więc od takich uciekać. Po prostu bądź sobie sama, bo albo trafisz na zboczeńca albo na takiego co lubi seks, a taki z tobą nie wytrzyma.

Gość to widać nie znałaś asa tylko
jakiegoś heteroseksualnego dewianta

Gość lady gagagagaga
Koleś właśnie uważał się za asa, pisał na tym forum dla aseksualnych, zawsze mówił o sobie, że jest asem i jestem pewna na 100%, że każdy taki as to zwykły zboczeniec, którego seks nie podnieca, brzydzi się (no jest impotentem po prostu), ale za to wali konia i ma inne "upodobania". Nie wierzę w aseksualnych mężczyzn, bo każdy zdrowy facet ma potrzebę seksu, a wszystko inne to albo chore, albo zboczone. I po prostu uciekać przed takimi.

Gość mizoginki sa straszne
znaja swojego przeciwnika poza tym kobiece okrucienstwo jest bardziej wyrafinowane i bolesne

Gość impotenci sa agresywni
lepiej szukaj uleglego

Gość kubek w kwiatuszki
jest jakieś forum asów albo cuś takiego? Bo szukam kogoś takiego...

Gość kwiatuszku............
kubek w kwiatuszki- przeczytaj posty z 9:04 i 8:30

Gość dscfs
Laska sama nie wie kto to aseksualny mężczyzna a sie wypowiada

Gość twixyy
Ale co oral odpada?

Gość a taki facet
gdzie seks tylko bylby tlem a nie samym celem, to by sie znalazl tu?

Gość a!
...seks nie podnieca, brzydzi się (no jest impotentem po prostu), Jest impotentem bo brzydzi się... i dlatego jestimpotentem. :-D Nie potrafię tego ogarnąć. :-D Impotentem już jestem:-) Ale teraz dopiero robię się agresywny;-) Cośw tym jest:-D, Dagi, skoro tu zaglądasz to masz jasne intencje i za to już ciebie... Szacun;-) Może jednak druga kobieta? Zawsze lepiej się dogadać. Społeczeństwo teraz przyzwyczaja się... Pracuj pracusiu;-):-D

Gość a!
Pozdrawiam i tęsknię.

Gość impotentak
Ja jestem impotentem, jestem zainteresowany:) Masz gg?

fuck...tycznie, ja tego też nie ogarniam, ktoś tu ostro poleciał:) a? -zdradzisz ty mi w końcu jak to jest z tym twoim wiekiem???:)

Gość a!
Oczywiscie. Powiedz kiedy?

Gość a!
Męczysz... Ok. Więc z innej beczki, po co tobie taka informacja? Dlaczego?

Gość a!
Wykończony Zamęczony Padnięty 😭

ach męczę? po co mi to? po to, że ja to na poważnie tutaj i skoro już mowa o jakichś bliższych związkach, to chciałabym wiedzieć z kim mam do czynienia. A ty mi tu chyba coś ukrywasz...