Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Podobają mi sie faceci o kącikach ust zaginających się w dół podczas uśmiechu

Polecane posty

nie wiem czy u kobiet też to lubię, ale u facetów lubię taki kwaśny jakby nieszczery uśmiech ;) sama mam kąciki w górę, ale ćwiczę mięsnie ust by wyginały się w dół : )

Gość boski makary
Jakie jeszcze mięśnie ćwiczysz? Grasz w kręgle?

Ja się uśmiecham w dół :D Nie zwracalam na to uwagi dopóki znajomy nie powiedział mi że jestem jedyną taką osobą którą zna ;)

hahaha Czkawka powaznie ?? Mialem nauczycielke w szkole sredniej co miala tak wygiete w dol kaciki ust. Wygladala jak by byla wiecznie smutna

w Kegle :classic_cool: od maja zacznę ćwiczyć nogi / uda + brzuch... mam płaski, ale chcę mieć na nim ładną rzeźbę :classic_cool: Dilay ta szprycha w stopce to Ty? :(

Eros poważnie 🖐️ mam takiego jednego wykładowcę, facet po 50tce chyba :classic_cool: ale ma taką mine cwaniaczka...oh ...i jeszcze taki jeden śpiewak operowy niby miły serdeczny, a ma taki uśmieszek, sarkastyczny jakby...ale u dziewczyn mi sie to średnio podoba, przypomniała mi sie jedna koleżanka, dość gruba i bardzo ponura, wyniosła :( :O

Gość Riese!
Dzięki, że się tym z nami podzieliłaś nolifie, a teraz wracaj do swojego braku życia.

Gość wewqeqqqqqqqqqqqq
przecież nie pisała ze to ona na tej focie :P

Gość heheh
Ja się tak czasem uśmiecham, ale jestem kobietą. :)

Gość boski makary
heheh - skoro się tak uśmiechasz, to znaczy, że nie jesteś kobietą :classic_cool: ;)

boski makary PC - zapodaj sobie na nim taką: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons /thumb/d/d5/David_von_Michelangelo.jpg/314px-David_von_Miche langelo.jpg - na nim to znaczy na czym na kim? :D:D nie załapałam - jak zawsze :classic_cool: :D :D :) :( :( :( a uff dobrze,że to nie dziewczyna z kafeterii bo już bym popadła w kompleksy :) super dżaga :classic_cool:

Gość boski makary
"mam płaski, ale chcę mieć na nim ładną rzeźbę" - wybaczam, w miarę późna pora, ale proszę się poprawić na przyszłość (nie, nie przed lustrem, Ty nie potrzebujesz :classic_cool:).

dostałam czkawki :O jak co dzień :O ;( no taka rzeźba... a ten ptaszek? :O :( ja przed lustrem? że jestem narcyzem? :( nie jestem... jestem beznadziejna 😭 :(

Gość boski makary
Nie ma to jak skupić wzrok na odpowiednich atrybutach :D No to jest dla Ciebie nadzieja, skoro piszesz, że jesteś beznadziejna.

może mi ktoś powiedzieć, od czego sie robi na telefonie napis "obecnie nie mozna pobrać elementu sprobuj ponownie pozniej" - kiedy niczego nie pobieram ? :O