Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogadokądś

Mam pytanie do kobiet. Dlaczego chociaż lubicie wysokich facetów to facet mający

Polecane posty

Gość drogadokądś

około 2 metrów jest już nieatrakcyjny? Mam takiego kumpla i żadna kobieta go nie chce. Wygląda jak monstrum. Nawet babka na wykładach ostatnio powiedziała, że taki facet już się wydaje nieatrakcyjny dla kobiet. Są nawet badania, które to potwierdzają. Czemu tak jest?

Taki facet będzie atrakcyjny dla bardzo wysokiej dziewczyny. Ale jak ja mam 163 to jak się do takiego przytulić, pocałować? Na krzesło miałabym wyjść? Mój ex miał ponad 190 i był dla mnie za wysoki. A co dopiero koleś 10 cm wyższy. Do pasa bym takiemu sięgała.

Gość gnojek_ale taki prawdziwy_
do pasa wystarczy jak bedziesz sięgać ;)

Gość EMilikaw3333333
No :D

Gość onazakochana
Oj!! 2 metry to już za dużo..Ja to do kolan bym sięgała.

Gość gnojek_ale taki prawdziwy_
ja ma długiego to i do kolan by wystarczyło jakbyś sięgała :-D

Gość onazakochana
chciałbyś ;)

Że tak odkopie lekko. Ja jestem niska, ale to nawet nie o to chodzi, że taki facet jest lekko ponad 40 cm wyzszy ode mnie :D... Po prostu wysocy często są nieproporcjonalni: krotki nogi, dlugi tułów. Do tego zamiast o siebie zadbać i zbudować jakąś mase to co? chudzi. Po prostu chudzi. Jak kościotrupy. U wysokiego faceta waga 2x bardziej sie rzuca w oczy, niestety panowie. No a to ich skreśla, bo ja nie lubie nieproporcjonalnych facetów, którzy wyglądają jak strachy na wróble :).