Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaDunkanka

Na czym polega dieta DUNKAN ?

Polecane posty

Gość mamaDunkanka

moja mama chce sie odchudzac ale nie wiem co jej poradzic i co ma jesc. Prosze o wszystkie szczegoly

Gość ljhfda
Chyba dukana

Gość kojoklo
Książka " Nie potrafię schudnąć " koszt 12-14 zł, bez niej popełnicie wiele błędów

Gość Olcia Dubicka
Z tą dietą uważaj bo nie taka dobra jak się wydaje i nie taka bezpieczna jak się wydaje. Poczytaj najpierw o skutkach ubocznych tej diety a później poszukaj książki o niej bo tak tu nie da się opisać na czym to polega. Ja jej próbowałam i tylko się rozchorowałam i nic więcej. Mi natomiast przy odchudzaniu pomogła zdrowa dieta jak najmniej przetworzone produkty i do tego tabletki odchudzające Forever Slim polecane przez kobietę której dziećmi się opiekuję. Dostałam pierwsze opakowanie w prezencie a można je kupić na allegro. Po nich w połączeniu z zdrową dietą schudłam już 18 kilogramów po 2 miesiącach odchudzania ;)

Gość khcxzg
zdrowa deta south beach tez sie chudnie duzo i nie jest sie glodnym jest tu topik poczytaj

Gość onadukanka
najlepiej przeczytak ksiazke. jesli bd stosowac sie do zasad nie bd miala z niczym problemu wiem bo jestem sama na dukanie

Gość gość
odradzam. od tej pory mam problem z nerkami a wcale nie stosowałam tej diety długo