Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PatrycjaRot

Ciąża czy nie ciąża?

Polecane posty

hej ja wczoraj bylam u lekarza zrobila mi usg i wyszlo ze mam cialko żółte na jajniku. ostatnie usg mialam w styczniu i endomentrium mialam 3mm a teraz mam 6,5. dodam ze z chlopakiem wspolzylismy bez zabezpieczenia tydzien temu i prawdopodobnie mialam dni plodne! dzisiaj jest 24 tydzien cyklu i jak bylam w wc zobaczylam piala kremowa wydzielien z pochwy. piersi nie bola ale sa czule na dotyk. Pierwszy raz spotkalam sie z tym ciałkiem żółtym i mysle sobie czy moglam zajsc w ciaze... ciezko tak po tygodniu stwierdzic;/ pani ginekolog zapytala mnie czy jestem swiezo po owulacji a uplawy owulacyjne zauwazylam u siebie wlasnie tydzuen temu.

Gość nuśka123
Cześć wszystkim ;) Proszę pomóżcie mi. Mianowicie od ok. tygodnia mam wrażliwe piersi do tego biała gęsta wydzielina częste oddawanie moczu wymioty ale nie rano tylko po południu ból podbrzusza ( takie szczypanie trwające do 5 min) bóle oraz zawroty głowy i chęć spania cały czas. Zrobiłam test ciążowy ale wyszła jedna kreska. czy jest możliwe że nie wykrył wczesnej ciąży ???

te wszytskie objawy chyba nie wystepuja tak od razu... jesli test nie wykrył wczesnej ciazy to dziwne zeby juz byly wymioty itp

no ale moge sie myslić... bo sama mam zagwozdkę u siebie;) chociaz u mnie tylko biala wydzielina, na usg ciałko żółte i wrazliwe piersi. noi czasami jajnik zaboli

Gość nuśka123
no właśnie dla mnie też to dziwne.. ale ponoć różne są przypadki.. Ból brzucha i obolałe piersi miałam w tamtym tygodniu a od tego zaczęłam wymiotować.. sama nie wiem co o tym myśleć.