Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana785

Sadzicie, ze sie udalo???

Polecane posty

Gość Liliana785

Czesc dziewczyny.prosze Was o opinie... 15.04 mialam ostatnia @... do 29.04 kochalismy sie bez zabezpieczenia cykle mam 26-28 dni od pary ladnych dni pobolewaja mnie piersi jak zjem mam zaraz wzdecia (nie jem duzo i sa to zeczy lekkostrawne) boli mnie podbrzusze sadzicie, ze sie udalo???

Gość moja zaczela bic
nie wiemy, statystycznie na ciaze masz 1/3 szans w kazdym cyklu a pierwsze objawy ciazy wywolane sa tym samym hormonem co co cykl masz w fazie powulacyjnej - progesteronem wg mnie zdecydowanie za wczesnie na objawy ciazy

Gość Liliana785
tak wiem tylko, ze ja nigdy nie narzekalam na bol piersi... dla mnie to dziwne.

Gość zxzx
Sugeruję się nie nastawiać bo można się zawieść. Mnie w jednym cyklu podczas starań o dziecko jak nigdy wcześniej zaczęły od połowy boleć piersi. Myślałam że zaszłam a tu nic z tego okres nadszedł jak zwykle. A w kolejnym cyklu zaszłam w ciąże i nie było żadnego odstępstwa od normy -tyle że okres się nie pojawił. Nie nakręcaj się tylko czekaj i po terminie okresu zrób test.

Gość kropka nad iiia
telepatycznych testów ciążowych jeszcze nie wymyślono ;/

Gość moja zaczela bic
dokladnie tak, jak pisze kolezanka wyzej gdy zaczynamy starc sie o dziecko, po prostu zaczynamy wczuwac sie w objawy, bardzo latwo jest sie nakrecic, wywolacc, wyolbrzymic pewne symptomy a potem nadchodzi wielkie rozczarowanie....

Gość Liliana785
dla mnie najwiekszym rozczarowniem bylo pojsc na wizyte kontrolna i uslyszec diagnoze "serce nie bije, ciaza obumarla" dlatego tez tak bardzo chcialabym ...

Cześć dziewczyny :) Napisze wam coś o moim przypadku. Od października 2012 kiedy to myslalam ze jestem w ciązy a bardzo chcialam bo moja kuzynka wlasnie juz chodzila z brzuszkiem zaczeliśmy się 'starać o dzidziusia' . Określenie "starać o dzidziusia" bo z mojej strony byla spora chęć ale niestety z męza mniejsza. Mam 21 lat moj mąz 24 jestesmy 2 lata po slubie :) I od pazdziernika latalam co miesiac nastawiona na ciaze chociaz przytulalismy sie bez zabezpieczenia w dni plodne za kazdym razem przychodzila wstretna @. Az to w tamtym miesiacu @ dostalam 5 kwietnia przy cyklach 28 dniowych regularnych i bardzo dziwne bylo to dla mnie ze 1 maja ( dwa dni przed @ ) dostalam okres ( niby bo to wcale nie było @ ) tylko jakas taka brazowa wydzielina jak na pcozatku @. Na noc wlozylam tampona jak zwykle i moje zdziwienie gdy rano wyciagnelam tampona czystego... To juz bylo bardzo podejrzane. Oczywiscie zrobilam test w czwartek 2 maja ale negatywny wyszedł. To cierpliwie czekalam na @ 3 maja ale do tej pory jej nie ma a zamiast jej pojawil sie gesty bialy sluz ;p polecialam szybko do apteki po dwa testy ciążowe dzisiaj rano i JESTEM W CIĄŻY!! narazie jest to tylko wynik z testow ale w piatek ide do gina sie dowiedzieć więcej!

Liliana785 mnie nigdy nie bolały piersi przed @ zawszze byly większe ale nie bolaly. Tym razem nie moge ich dotkąć juz pare dni a zwłaszcza sutków więc bądź dobrej mysli zrób sobie test w dniu spodziewanej miesiaczki albo dzien po i zobaczysz wszystko bedzie ok :) Trzymam kciuki