Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlettaaa212121

Jestem zazdrosna o mojego brata... nienawidze jego dziewczyny

Polecane posty

Gość arlettaaa212121

Mam 21 lat. Mam starszego o 2 lata brata. Jesteśmy ze sobą bardzo bilsko związani, to mój najlepszy przyjaciel, ukochany człowiek, za którym poszłabym w ogień. Od mniej wiecej pół roku mój brat ma dziewczynę. Wcześniej równiez spoytkał się z jakimiś dziewczynami, ale nigdy to nie było nic poważnego. A teraz się zakochal i to bardzo! Ona jest bardzo miła i każdy ją lubi, widać że kocha mojego brata... cały problem polega na tym, że jestem o nią strasznie zazdrosna. Wręcz jej nie znoszę :O ona mi odebrała mojego brata. Wcześniej mogłam do niego zadzwonić kiedy chciałam, mogłam go odwiedzic kiedy chciałam, on też był na każde moje zawołanie... A teraz wszystko się zmieniło, bo większość czasu spedza z NIĄ. Nie chce żeby ktoś mnie źle zrozumiał - moj brat nie odtrącił mnie, nie olewa. Zachowuje się w porzadku wobec mnie. To ja się zachowuje jak kretynka :O Nie umiem się pozbyć tej zazdrości z siebie. Ja nienawidze tej dziewczyny, że stała się tak ważną częścia życia brata, że ja zeszłam na dalszy plan. Czy to normalne? Czy ktoś tak miał? Co ja mam zrobić? :O

Gość Babylka
Masz syndrom samotnej teściowej. Dobrze, że mój ma braci

Gość Bambaryla147
Znajsz sobie chlopaka!

Gość Kredek jesteś hanysem?
,

Gość Londynianka23
odpuść bo stracisz brata.

znajdź sobie laska faceta, znajomych, a nie będziesz wiecznie wisieć bratu na ramieniu.