Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturialna255

CIĄŻA- DZIECKO- wesele w bliskiej rodzinie.

Polecane posty

Gość Naturialna255

Jesteśmy prawie 2 lata po ślubie. Od samego slubu planowaliśmy sobie, że od maja tego roku zaczynamy starania tak żeby maluch urodzil się juz w następnym roku 2014. Wczoraj na spotkaniu rodzinnym siostra męża z facetem oglosili, że zareczyli się i ślub równo za rok w maju. Bardzo się cieszymy z tego, w sumie nawet fajnie będzie isc na wesele, bo dawno nie byliśmy. Tylko tak teraz sobie myślę co zrobic z naszymi planami o powiększeniu rodziny? W tym mies mieliśmy zacząc starania. Jesli dobrze pójdzie, to na ich slub będziemy mieli 2-3 miesięczne maleństwo. Jesli trochę nam zejdzie to mogę byc wtedy w ciązy, albo moze mi nawet wypasc termin porodu na maj. Nie da się utrafic. Trochę to byłby problem dla nas i teraz tak sobie myślę czy nie odłozyc jeszcze tych starań. Tylko znowu czekac rok?:O chcemy już miec dziecko. Ja mam 2 młodszych braci którzy mają dziewczyny, jesli teraz odłozymy starania to za rok może się okazac, że któryś z moich braci się żeni i znowu będzie to samo. Jak uwazacie czy patrzec na to w ogóle czy to głupota?

Gość tutututyuuj
Moim zdaniem niczego nie odkładajcie.Nie wiadomo jak życie się potoczy.Ja myślałam,że zajdę w ciążę od razu a zeszło nam ponad 2 lata... Żeby ludzie mięli tylko takie problemy ja Ty:/

Gość ciezarowka31
co wg ciebie jest wazniejsze dziecko czy jakies wesele????

Gość Jak czytam takie posty
to zastanawiam się, czy ludzie są aż tacy głupi, czy to kolejna prowokacja. Najlepiej im powiedz, żeby czekali aż wasze niepoczęte jeszcze dziecko urośnie.Porażka...

Gość kasia zosia marysia
ale problemy... ile ty masz lat???? jak będziesz sie starała ze dwa lata o dziecko to zrozumiesz głupotę swojego pytania. a nawet jak zajdziesz od razu to pewnie prze z te 9 miesięcy bedzie mnóstwo innych syt w których twoja ciąża będzie przeszkoda.

Gość 090-00
Bardzo się cieszymy z tego, w sumie nawet fajnie będzie isc na wesele, bo dawno nie byliśmy. jakieś byle wesele jest dla ciebie wazniejsze od dziecka????

Gość Naturialna255
no tak w sumie po co ja tu napisałam, mogłam sie domyslic ze odpiszą mi same mamuśki które albo starają się o dziecko i nie mogą zajsc albo takie które starały się po 10 lat. Tylko ze w moim przypadku nie musi tak byc i nie rozumiem skąd od razu takie przypuszczenia, ze będziemy sie starac 2 lata? ja nie mam w tej chwili jakiegoś wścieku macicy, żeby nie patrzec na nic innego tylko dziecko i dziecko.

Gość fanka anka
obyś się nie zdziwiła jak nie bedziesz mogła latami zajść w ciąze. Przekladać termin poczęcia dziecka bo jest wesele?? to jest chore

Gość fanka anka
to po co sie pytasz w ogóle??? zakładać takie tematy bo nie wiem czy mam zdecydować się na dziecko. ile Ty masz lat, że o wszystko musisz pytać??? Z meżem sie rozmawia o takich sprawach

Gość hifugjugju
uk,gughj

Gość Naturialna255
o matko i następna o zachodzeniu w ciąze latami wezcie dajcie spokój, nie kazdy stara się o dziecko 5 lat albo 10

Gość lilotka
O rany, ale dylemat. A w czym ci dziecko/ciaza/slub przeszkadza? Dzialasz i zżyjesz tak, jak wychodzi - będziesz w ciąży, to pojdziesz na wesele, nie będziesz pila, ale będziesz się bawila inaczej Będzie malutkie dziecko, to ktores z was (ty, maz) pojdzie na tyle, ile będzie moglo. Dziecko to przecież naturalna czesc zycia rodzinnego. Będziesz akurat wtedy rodzic, to nie pojdziecie, ale będziecie mieli wsparcie wszystkich gości weselnych. Nie zajdziesz w ciaze, to wybawisz się ile sil. Moim zdaniem da się zadowolić każdego w tej sytuacji. Co będzie, to będzie, zawsze jest jakies rozwiązanie :D

Gość fanka anka
byłam w 35 tc na weselu szwagra, wybawiłam się, wytańczyłam. nie patrzyłam kto ma kiedy wesele, bo co mnie to obchodzi, każdy ma własne życie.

Gość fikumikuzabawaweselna
oczywiscie wybierz WESELE !!!!!!bo sie juz nie powtorzy hahahahahah pozdrawiam i udanej zabawy zycze

Gość koiuhug
a i wesele może w ogóle nie być...

Gość Cuminnaaa866
jak tak bardzo zalezy ci na tym weselu to poczekaj jeszcze z pół roku. swoją drogą wszyscy tak krytykują autorkę a ciekawe ktora z was by chciała zeby jej mąż sie bawił na weselu rodzeństwa a wy w domu z noworodkiem.