Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzycie w to?

czy wierzycie w to, że znak zodiaku...

Polecane posty

Gość na ludzi maja wpływ 2 rodzaje
istot anioły i demony anioły nam pomagaja a demony na szkodza pomiedzy nimi trwa wojna a my jestesmy w srodku i wplatani w ta wojne "Nigdy nie zdołasz zrozumieć, jak bardzo nienawidzę was, ludzi. Jak bardzo jesteście wstrętni. Chlubicie się najwyższą godnością wśród zwierząt, a jesteście z nich najohydniejsi. Wasze istnienie budzi we mnie wstręt. Uważam was za coś gorszego od waszych świń. Sądzicie, że jesteście inteligentni, a okazujecie się bardzo głupi. Wystarczyłoby zobaczyć, co wam podsuwam przez wielu "naukowców", którzy są na mojej służbie, i co daję wam w formie napuszonych, uczonych bredni. Pomyśl o tym, czym poję i karmię przez moją prasę ! Wy mielibyście być Jego najszlachetniejszym stworzeniem ? Wystarczy parę świństw, aby was kupić. Zaraz poddajecie się pokusom mych posłańców. Przywiązujecie wielką wagę do waszej wolności, a pozwalacie się schwytać w moją niewolę. Och, jakie kpiny mogę sobie z was stroić w imię tej waszej wolności. Okazujecie wstręt wobec tego, co jest brudne, a tymczasem jesteście zupełnie, ulegli waszym namiętnościom, tarzacie się w waszych obrzydliwościach jak świnie w błocie... Dla kobiety, czy dla garści złota jesteście gotowi pozarzynać się, co jest cudowne. Wiele zyskał Ten tam, że przelał krew, aby was odkupić ? Odkupić was od czego ? Od grzechu ? Przecież nurzacie się w nim tak, że omal nie utoniecie ! A co dopiero mówić, gdy wywołam wśród was ducha zazdrości, oszczerstw, nienawiści, rywalizacji, zemsty..." (Relacja sporządzona przez znanego jezuitę, o. Oomenico Mondrone, który bezpośrednio doświadczył spotkania ze złym duchem podczas rytualnego wykonywania egzorcyzmów.)

Gość na ludzi maja wpływ 2 rodzaje
Demony i wszelkiego rodzaju ezoteryczne emanacje są znacznie bardziej świadome od nas, mają wielką wiedzę o naszym materialnym świcie i prawidłach nim rządzących. Pana Boga nie przechytrzą, ale nas już jak najbardziej. Przekazują np. podczas chanelingu czy innych nawiedzeń tylko tą wiedzę o technologiach która koniec końców posłuży do zniszczenia nas jako ludzi. Stąd taki "skok" technologi przez ostatnie 2 wieki Jest wiele doniesień, jak to agenci CIA w transie nie mając pojęcia co się dzieje mówili obcym głosem który dyktował, różne technologiczne innowacje. Osoby zajmujące się przekazywaniem tej wiedzy zazwyczaj są obsypywane nagrodami naukowymi

Gość Ulkka78
wierzę, bo dlaczego nie? mamy w życiu jakieś cykle i raz jest dobrze, potem słabiej. No i wybory facetów - zawsze trafiamy na podobnych. Często wybieramy takich jak ojcowie - to jakaś karma lub przeznaczenie... Tutaj są nawet fajne rzeczy: http://astrologia.com.pl/

Gość gość
"No i wybory facetów - zawsze trafiamy na podobnych. Często wybieramy takich jak ojcowie - to jakaś karma lub przeznaczenie..." no to trafilam kulą w płot.Chyba wybrałam wbrew sobie.Jakies miałam przeczucie,ze chyba dokonuję złego wyboru a jednak zrobiłam wybrałam i bardzo zawiodłam się na nim,zawiódł mnie na całej linii,odwrotnośc mojego ojca nie mam zaufania do Blizniaków,grają pod publiczkę by ich lubić,inni w domu , inni na zewnątrz, a tak naprawdę to fałszywi ludzie,dwie twarze,dwie osobowości,plotkarze obce im jest domatorstwo-zawsze poza domem jako dziecko-wiele zajęć,pasji i nigdy tak do końca nie skupią się porządnie na jednym jedynak-bliżniak największy egoista świata,myśli tylko o sobie,nie liczy się z drugim człowiekiem,fałszywy i zakłamany,tylko jako kompan nic więcej

Gość Karmmmaen
Bliźniaki są bardzo inteligentne, ale jednocześnie faktycznie robią i pokazują to co im się lepiej sprzeda. Dla mnie to trochę kameleony, sa tym kim my chcemy aby były. A do prawdy trudno dotrzeć. Do tego zazwyczaj są na bakier z wiernością. A to, że wybieramy podobnych facetów - to fakt. Zależy to od położenia naszego Marsa w znaku. jeśli mamy go w bliźniętach - będa nam się podobali faceci spod tego znaku. Tutaj http://www.astroenter.com/horoskop-milosny możesz zrobić sobie horoskop miłosny z druga osobą i sprawdzić co i jak, pod warunkiem, że znasz jej datę urodzenia.

Gość Olggga
również bardzo wierzę w astrologię, ale taką dokładną, która sprawdza nie tylko położenie słońca. Zrobiłam ten horoskop z tej strony astroenter i dużo się zgadza. Szkoda, że nie mogę zrobić takiego horoskopu dla samego faceta.