Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzycie w to?

czy wierzycie w to, że znak zodiaku...

Polecane posty

Gość wierzycie w to?

że to ma wpływ na nasz charaker, na nasze zachowanie?

Gość z jednej strony nie wierzę,ale
z drugiej są na tym świecie rzeczy o jakich filozofom się nie śniło

nie wierzę, ale w moim przypadku opis znaku zodiaku pokrywa sie z moja osobowoscią w bardzo dużym stopniu.

Gość Lexiiiii
Nie...bo to cos w stylu samosprawdzającej sie przepowiedni. Wierzysz w to az w koncu podswiadomie robisz tak jak napisano w opisie, przepowiedni.

up

Gość Lexiiiii
Na przyklad moj eks...znak Ryba. Z opisu powinien byc marzycielem, bujajacy w obłokach, czuly, rodzinny, zamkniety w sobie - taki miś do przytulania. Nic sie nie sprawdzilo poza tym, ze malo o sobie mowil. Okazał się klamca, oszustem, ''zaliczaczem'' - jedna za drugą a ja glupia siedziałam w domu i chcialam byc zoną. Tragedia

ja też jestem bardzo typowym baranem,może wielu o podbnym znaku nie jest,ale ja jestem

nie wiem czy horoskopy są prawdziwe,ale z drugiej strony za dużo ciężko wytłumaczalnych rzeczy się dzieje w życiu,żeby to był przypadek.skąd się bierze przeczucie,że ciąg zdarzeń chociażby się nie chciało,będzie taki a nie inny,żeby to jeszcze było tak,że samemu się człowiek nakręca,ale żeby działania innych,obcych się,w to układały

Gość a ja wierzę w znaki
mój był bliżniak i fakt miał dwie twarze kłąmca jak nei wiem co dwulicowy nigdy wiecje bliżniaka

kiedyś zacząłem wpiisywać w jeden z tzw.kalkulatorów miłości w internecie,związki różnych osób,mogę powiedzieć,że raczej mówiły,szczęka opadła,po wpisywaniu tam małżeństwa,jaki to był dokładny wynik,opisujący ich życie,jak to dokładnie pokazuje,że z jednej strony byli dla siebie stworzeni w ogromnym stopniu, z zdrugiej,tak jakby mieli nigdy drugie twarze,które nigdy się nie powinny spotkać i iść nawet na kawę,po prostu obraz życia przez wiele lat się odtworzył

dziwne bardzo,wydaje się absurdalne,ale tak jakby ktoś ułożył wzór na obliczenie czy ludzie są dla siebie czy nie

Gość są na tym świecie
rzeczy o jakich się filozofom nie śniło

Gość .Ślliwka.
Tu nie chodzi o wiarę, a o wiedzę. Wierzyć można w coś innego. Jeśli zna się 5 osób np. spod znaku Lwa i widzi się masę podobieństw, to jest to sztuka obserwacji i robienia porównań, dostrzegania podobieństw. Osoby spod znaku Lwa tzn facetów rozpoznaję bezbłędnie.

Gość .Ślliwka.
Wierzyć można w coś, co nie jest udowodnione. A o znakach zodiaku wystarczy poczytać kilka książek i obserwować... obserować, rozmawiać... Osobom mocniej zainteresowanym polecam sprawdzić sobie ascendent. Rady też dla osób, których to interesuje - popatrzcie najpierw po osobach w rodzinie, jak się dobierają w pary, często np. Baran, Strzelec z Lwem, Panna, Skorpion z Koziożorcem

Gość rozumiem takie zabawy w ramach
up

Gość wierzycie w to?
Że lubie placki

Gość khdxssdfghjkl
troche wierze: moj maz to blizniak i usiedziec na miejscu nie moze, jest gadatliwy i lubi byc w centrum uwagi, ale z drugiej strony to takie troche pozory bo jednoczesnie selekcjonuje znajomych, wiec mimo gadatliwosci nie z kazdym rozmawia na powaznie. Jako maz jest opiekunczy, ale jak sie klocimy to iskry leca, bo ja jestem ryba, wiec normalnie jestem spokojna, ale potrafie byc tez zimna, wyrachowana i jak mnie ktos doprowadzi do furii to zmieniam sie w rekina. W sumie jestesmy kompletnie inni ale dzialamy jako zespol i to sie liczy.

Gość .Ślliwka.
Ja mam koleżankę Bliźnięta, a jej chłopak to Ryby.Bliźnięta to najbardziej wygadany znak zodiaku.

Gość .Ślliwka.
gówno prawda z tym horoskopami - widocznie ciebie uważają za zbyt mało interesującego, żeby z Tobą rozmawiać. Bliźnięta jako że wygadane i "wszechwiedzącego" muszą mieć odpowiedniego rozmówcę.

Gość Londynianka23
mój się kompletnie nie zgadza (panna). Bardziej mi się zgadza chiński (koń) i celtycki (wierzba) ;P ale sądzę że to nie ma aż takiego strasznego znaczenia

Gość oczywiscie, ze nie wierze
Nie wierze, a wiecie, że w V w. p. n. e. było 17-18 zodiaków, potem jest zredukowali do 12 Na charaktery wpływa wychowanie

Gość .Ślliwka.
Tak, negatywne znaki często "nie zgadzają się" z opisem. Bo kto by się chciał przyznawać do takich nieciekawych cech :O

Gość .Ślliwka.
Widzę najazd trolli :D gówno prawda z tym horoskopami - potrafisz napisać coś od siebie a nie kopiować, nikt ci tego nie przeczyta :D Widzę, że bardzo cię zabolało stwierdzenie, że nie nadajesz się na rozmowców dla Bliźniąt

Gość oczywiscie, ze nie wierze
Od 2006 roku pluton nie jest planetą, ale planetoidą, a więc wasze horoskopy szlak trafił, bo teraz jest 8 planet

Gość .Ślliwka.
Bliźnięta i Strzelec fajnie się dogadują i są naprzeciwko siebie w kole zodiakalnym A Ty chłopcze zajmij się najpierw swoją tragiczną pisownią, zamiast pouczać innych. Z tą pisownią nie jesteś przekonujący, wierz mi :)

Ja jestem skłonny wierzyć, bo jestem typowym taurusem i opis tego znaku, całkowicie pokrywa się z moimi zapatrywaniami i charakterem. A co do astrologii, to przeczytałem kiedyś taką książkę: Mazdala Życia... Bardzo dobra książka...

Gość cddfdf
Lexiiiii ale facet ryba nie jest misiem do przytulania:) poczytaj sobie dobrze, trzeba było raka szukac:)r

Gość .Ślliwka.
O, to fajnie, ja własnie zamówiłam sobie tą książkę i czekam na nią :) na 2 tomy

Gość .Ślliwka.
Ja polecam książki Szumana, świetnie wszystko opisuje