Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dieselmax

Czy to normalne pamiętać o byłej dziewczynie i nie móc przestać myśleć

Polecane posty

K.... mineło tyle lat,a nie można zapomnieć,przestać myśleć,czy myślenie o niej to zdrada emocjonalna żony?Przerąbane ...a przecież mam szczęśliwy związek od wielu lat,wiem że żona mnie kocha i jest ok dla mnie,a ja ciągle czegoś szukam w necie,rozkminiam,już sam nie wiem co mam robić ,mam wyrzuty sumienia ,pomimo że chyba nic złego nie robię....chyba .

Gość ahaahaaha............aha
to normalne ze jeszcze myslisz o bylej pewnie byla twoja pierwsza miloscia....

No fakt ...była ale nie do końca ,no wiesz,nic z tych rzeczy mieliśmy po 18 lat ,a tu mineło w hu,hu lat i ja jakbym miał downa .

Gość masz z nia jakis kontakt?
Fb ,nasza klasa,ulica?

miałem kontakt parę lat temu nk,teraz nie ,wiem że gdzieś tu pisze na kafie ,stąd moja tu niestety obecność,mieszka daleko,a i ja nie chcę z nią sie kontaktować ,bo już raz namieszałem jej w życiu i nie chcę jej się znowu pakować do głowy ,bo nic jej nie mogę dać i tak wiem że jestem nie wporządku ...że tu się kręce.

Gość trfvcd
to widzisz tak bywa

Gość fnjwnf
skad wiesz ze na kaffe siedzi?

Wiem .... bo kiedyś przypadkiem się tu znaleźliśmy i wiem że czasem tu zagląda jak się jej nudzi ....i sobie pisze .

Gość żony i rodzina najwazniejsza
tego pilnuj

Ja 3 lata po rozstaniu z pierwszą poważniejszą laską miałem w głowie ciągle jej numer telefonu. A swojego przez miesiąc niemogłem zapamiętać.

Przepraszam za tego downa ...tak mi się wyrwało , mam nadzieję że Cię nie uraziłem,a że głupi i stary to wiem,sam .... guza szukam w necie ,ha,tak jak napisałem wiem to i nie potrafię przestać i się wyrwać z tej sytuacji ,rodzina najważniejsza ,nigdy o tym nie zapominam i Ona to wie ,że to dla mnie najważniejsze,i nigdy nie dam skrzywdzić swojej żony,ani nikomu ani samemu sobie ...!! Taki defekt mam i usterkę od nastu lat .

A w czym ta dziewczyna jest lepsza od Twojej żony?

Gość fgh5ty
Ja też mam podobnie. moja pierwsza miłość ja miałem 18 lat a ona 16 i tak przeżyliśmy razem prawie 8 lat. Od trzech lat już nie jesteśmy razem a ja mimo tego że mam dziewczynę to też myślę o swojej byłej. Chociaż ja nie mam wyrzutów sumienia bo mój obecny związek do najlepszych nie należy a moja obecna dziewczyna ma parę grzeszków na swoim koncie które mnie bolą no ale takie życie. Ja swojej nie mieszam w głowie, jeszcze jakiś czas temu miałem z nią kontakt który opierał się o napisanie tam paru smsów co u nas co dwa trzy miesiące ale nic poza tym. Ona teraz obecnie jest w ciąży, ma nowego faceta, mieszkają razem. Było minęło choć cholernie mocno boli jak te kurwa lata lecą.

Gość Andrzej do Klaudyny idz
a nie rad udzielasz

To nie jest tak Andrzejku jak myślisz ,nigdy nie porównywałem Ich do siebie wzajemnie,żona jest najlepszym człowiekiem na świecie jakiego kiedykolwiek poznałem,kocham ją i nie zrobię jej krzywdy,a Ta druga ...cóż to obraz mojej pamięci,iskierka w moim umyśle,obraz z przeszłości który obudziłem w sobie przed kilku laty ....przez dziwny przypadek,i cofnołem się do przeszłości.Nie da się Ich porównywać ...wiem że to niedorzeczne ale chyba Obie kocham na swój dziwny i niezrozumiały sposób.Może to pure love ,może tylko ,to coś w mojej głowie co nie daje mi spać i powoduje że mam kapę jak siedzę z żoną i trzymam ją za rękę,bo czuję ze jestem zajebiście niewpożo w stosunku do Niej i do Tej drugiej....o żesz ale się rozpisałem.

Nie znam zadnej Klaudyny. Gdzie Ty tu widzisz radę. Postawiłem pytanie.