Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facebuczka

Co robic, dwoch mezczyzn...

Polecane posty

Gość Facebuczka

Wiem, że pewnie mnie potępicie za to co robię, może potrzebuję spojrzenia na tę sytuację z innej perspektywy. Od 9 miesięcy jestem mamą. 3.5 roku w związku. Już w ciąży zaczęło się między nami psuć. Partner nigdy nie był wylewny, ale zawsze jakoś przytulił, pocałował. Czy powiedział jakiś, mimo że niewyrafinowany komplement. Nie utyłam dużo, straciłam to, co przytyłam i mam obiektywnie patrząc ładną figurę. Nie jestem jakąś miss, ale zwykłą łądną dziewczyną. I jestem... nieszczęśliwa. Chłopak dużo pracuje. Prawie nie ma go w domu, a gdy jest, to zmęczony i nie ma czasu na czułości. Nie kochamy się, nie przytulamy. Jedyną czułością jest buziak podczas wyjścia do pracy i po przyjściu, taki jakby się całowało np ciocię. Sex nie istnieje, a to dla mnie ważna sfera... Zawsze miałam wysokie libido. Partner jest dobrym człowiekiem, ma wiele cech, które cenię, ale... zastanawiam się czygo kocham. I pojawił się ON. Zupełnie inny, czuły, troskliwy, przystojny aż zapiera dech, potrafiący docenić to, co mam w sobie - także urodę. Nie posunęłam się do zdrady, ale.. coraz bardziej zależy mi na tej relacji. Piszemy po kilka godzin dziennie, bardzo piękne i dogłębne wiadomości, ale... nie wiem czego chce. Przyłapałam sięna tym, że myślę o nim cały dzień, nie o partnerze. Właściwie, to nawet przestało mnie interesować czy był on w pracy czy ma kogoś, wszystko mi jedno... Partner zaczął się starać, jeśli można to tak nazwać, ale... ja zobojętniałam. Jestem chyba zakochana... w kimś innym. Z wzajemnością. I nie wiem co robić, to skomplikowane. Bo musiałabym porzucić dla niego całe dotychczasowe życie...

Gość Facebuczka
Z tym nowopoznanym mezczyzna dogadujemy sie bez slow, cenimy te same rzeczy, jest bardzo do mnie podobny, ale... to takie zagmatwane :(

Gość tak zrób !
Jeśli męczysz się z twoim obecnym partnerem i czujesz ze go nie kochasz to chyba masz odpowiedź ! :) Nic na siłę kobieto ! :)

Gość Facebuczka
Wiem, ze nic na sile, zwlaszcza ze poki co nie mam 50 lat, zobowiazan i 5 dzieci. ;)Ale... aby wyszlo cos wiecejmusialabym zakonczyc swoj obecny zwiazek, wypriowadzic sie a z czasem przeniesc do tego mezczyzny za granice, nie znam jezyka.

Gość o matko, jesz jak ptaszek
tak Ci sie tylko wydaje, ze ten 2 jest tym wymarzonym. Daje sobie reke uciaac, ze zamieszkalabyc z nim, minie kilka miesiscy i czas prysnie. NIe warto

Gość Facebuczka
up

Gość ja też sie tutaj raz radziłam
róznie to bywa. Ja byłam w długoletnim związku - bez dzieci- miał byc slub ale czegos mi brakowało. Poznałam przez neta kogos nowego i po ok poł roku sie spotkalismy. Zakochałam sie tak naprawde. Rozstałam się z narzeczonym. Teraz z tym drugim jestesmy razem, będziemy mieli dziekco i jestem szczęsliwa. Ale ostrzegam Cie, że to co nowe zawsze jest fascynujące i pociągające a nie wiadomo jak będzie w prawdziwym życiu. Skoro Twój facet sie stara tzn, że mu na tobie zalezy - moze zrozumiał cos własnie rpzez te Twoja obojętnośc. Zastanow sie czy warto ryzykowac związek - bo znam takie które zaryzykowąły i żałowały

Gość Facebuczka
Nigdy nie bedzie wiadomo czy warto zaryzykowac. A to bylby trudny zwiazek, musialabym naprawde ryzykowac i przeniesc sie daaaaleko od domu..