Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa1991

Czy zaczynac palic papierosy??

Polecane posty

Gość kasiaa1991

Od około 2 lat stałam sie koneserką cygar, no może za dużo powiedziane, po prostu pale codziennie tanie cygara poniżej 10 zł bo na takie drozsze mnie nie stac i strasznie to lubie, ale problem w tym że sie chyba już uzalezniłam bo jak jestem np. cały dzień na uczelni albo w pracy to myśle tylko o tym że wróce do domu i zapale sobie cygaro i sie neicierpliwie strasznie :P i zastanawiałam sie ostatnio, żeby może zacząć sobie kupować papierosy i jak bedzie mnie cisneło to zapale sobie papieroska i bedzie git :P problem w tym ze nienawidze papierosów bo są z kiepskiego tytoniu poza tym jestem uprzedzona do palaczy i sama nie chcialabym sie stac palaczką. więc nie wiem, inwestowac w papierosy czy nie, a jesli tak to jakie mi polecacie? :D

Gość kasiaa1991
heh? :D

Gość Londynianka23
jak ci nie smakuje to po cholere? jak ci nałóg przeszkadza to rzuć.

Gość ale jestes glupia, szok
Świadomie chcesz się uzależnić od papierosów? Większej głupoty nigdy nie słyszałam. Jak tylko weszłam na kafe i zobaczyłam tytul twojego topiku, to od razu wiedziałam, że mamy do czynienia z idiotką, No ale proszę bardzo, jak chcesz na własne życzenie zacząć palić, a co za tym idzie: zniszczyć sobie zdrowie i urodę, wydawać mnóstwo kasy na papierosy (to drogi nałóg) i roznosić wszędzie papierosowy smród, to przynajmniej pal coś porządnego, a nie dziadostwo. Tylko nie wchodź tu przypadkiem za 10 lat i nie płacz, ze bardzo chcesz rzucić palenie, ale nie możesz.

Gość kasiaa1991
no własnie z tych cygar nie chce rezygnować, wiec o żadnym "rzucaniu" na razie nie ma mowy , szukam tylko sposobu na glód nikotynowy, zeby mnie nie męczył na codzień. a ty wyżej "ale jestes glupia, szok" przeczytałas w ogóle co napisalam czy tylko tytuł tematu, że piszesz takie głupoty? :-o

Gość ale jestes glupia, szok
przeczytałam cały temat. I nadal uważam, ze jesteś kretynką. Nawet paląc kilka papierosów na dzień się uzależnisz. Ale cóż twoje życie, twoje zdrowie, twoja uroda i twoja kasa :D chcesz wpaśc w bagno z którego cieżko wyjść to wpadaj. A wiem o czym mówię, bo byłam palaczką przez kilka lat. Na szczescie mnie udało się rzucić, ale mój ojciec walczy z tym już wiele lat i nie daje rady. Pali już w sumie ok 30 lat. Ale jeśli liczba w twoim nicku jest rokiem twojego urodzenia, to wszystko jasne. Malo jeszcze wiesz o życiu. Ale coż, nie bede Ci tu prawic morałów, i tak mnie nie posłuchasz, jeszcze pewnie skrytykujesz, więc czasu nie będe na ciebie tracić. Twoje życie, twoje wybory :)

Penwie, że palić!! Do tego wóda i dragi ]:-> Cóż może być lepszego? Cygoaro? To wiesz do czego może służyć ;) Spytaj Billa.