Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgerjt4533242

Masc na szczura - LUDZIE KURDE

Polecane posty

Gość sgerjt4533242

Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku, ludzie z pracy). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software(oprogramowanie) od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. To oprogramowanie przeszukuję bazy danych każdego dostawcy internetowego w Polsce i poza nią.... X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii czy gdzie indziej a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie.... Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to....Bo to jest tajna sprawa. X X www.czasprzebudzenia.wordpress.com/2012/06/05/polska-na-podsluchu-system-echelon-w-polsce/ X filmik: www.youtube.com/watch?v=KfxUY3awfSY&feature=related X X MEM-CODE: 9238-sdhjwe4r35389238589289442-3-4242-2-dev-fjksd77776-fjsd X Dzięki temu programowi osoba np. z Poznania może szpiegować osobę z Lublina itp.

Gość sgerjt4533242
Mnie tak szpiegują i podglądają ludzie z pracy mimo że mieszkam od nich w odległości: 50-100km. Sprawdzają co robię na kompie gdy jestem w domu. Interesuję ich co robię w necie. Mają nawet podgląd na wasz(mój) pulpit.

Gość sgerjt4533242
Uważajcie na nich bo oni się tym bardzo podniecają...i prędzej czy później taki podglądacz się ujawni i wpadnie jak śliwka w kompot. Ja miałem takich przypadków całe multum.

Gość sgerjt4533242
Powiedziałem już o powszechnym szpiegowaniu ludzi przez internet za pomocą specjalnego programu. Tym programem szpiegują mnie ludzie z pracy i inni. Mają też zdalny dostęp na wasz pulpit i widzą co robicie na kompie - widzą też co ja robię.... X A jeśli okazało by się że matryca waszego laptopa to w rzeczywistości kamera - która przesyła im obraz tego co robicie przed kompem np. waszej twarzy.....? X Stan obecnych technologi jest 30-lat do przodu od tego o którym o wie społeczeństwo.

Gość zmien dilera
albo bierz polowe

Gość sdfdgdaf
Czy podjąłeś już leczenie?

Gość d3424242wfdere434gdgffs
tak tak - "zmieień dilera", "lecz się" - to są te wasze standardowe teksty którymi się bronicie bo boicie się żeby prawda nie wyszła.... A ludzie i tak wiedzą.. a ci co nie wiedzą to się dowiedzą bo ja im to mówię. X Miałem masę śmiesznych sytuacji w pracy z tym szpiegowaniem związanych.

Gość d3424242wfdere434gdgffs
Jak poszedłem na rozmowę rekrutacyjną do tej pracy to już zauważyłem że rekrutujący mnie podglądał przez net. Teraz tam pracuję i prawie wszyscy się ujawnili z tym szpiegowaniem. Oczywiście ujawniali mi się nie wprost ale ja po ich małpim zachowaniu poznałem...

Gość d424242yhty5343453
Image: voila.pl/145/m5lgm/