Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona xyz

Jak on mógł mnie tak upokorzyć

Polecane posty

Gość ona xyz

Poznałam go w marcu. Ja mam 20 lat a on 21. Od razu mnie zafascynował. Cały czas opowiadał o swoich pasjach oraz podróżach, opowiadał jak podróżował po całej Europie, jak był w Australii, mogłam go słuchać cały czas. Zakochałam się. Na majówkę zaprosił mnie na rejs statkiem, który trwał 5 dni. Zgodziłam się. Byli tam jego znajomi z Wielkiej Brytanii. Ogólnie była to ekipa 12 osobowa razem ze mną i podzieliliśmy się na grupy 4 osobowe na jeden pokój. Pierwszej nocy chciał uprawiać ze mną seks. Przedtem nie kochałam się z nim a teraz krępowałam się, bo nie byliśmy sami w pokoju (chociaż tamci wcale się nie krępowali i robili to przy nas (to też była para). Poza tym jestem dziewicą i nie chciałam, aby tak wyglądał mój pierwszy raz- przy obcych mi ludziach. Ten nalegał a ja mu odmawiałam. Gdy tamci skończyli to spytali się co się dzieje, wtedy on powiedział im, że ja jestem jakaś dziwna i że jestem jakąś katoliczką. Tamci zaczęli się śmiać i pytać się o co mi chodzi, czy mają wyjść. Skłamałam, że mam okres- oni odparli "co z tego". W końcu mój chłopak wyszedł a tamci tylko dziwnie się na mnie patrzyli i zaczęli ze sobą o czymś tam rozmawiać. Nie wiem czemu, ale było mi głupio. W następną noc znowu próbował a ja znowu mu odmówiłam to się wtedy wściekł. Trzeciego dnia rejsu prawie ze mną nie rozmawiał a na dodatek zdradził mnie ze swoją koleżanką w moim łóżku :( Nawet się nie przejął kiedy go nakryłam. Na dodatek powiedział, żebym "wypierdalała". Byłam załamana, że tak mnie potraktował. Później obrócił swoich znajomych przeciwko mnie, nagadał im coś, że niby ja o nich coś mu gadałam. Do końca rejsu nie miałam nawet z kim pogadać. Całe dnie byłam sama a oni imprezowali sobie i się bawili. W nocy robili schadzki do naszego pokoiku i nawet mną się nie przejmowali a mój ex na dodatek leżał sobie nade mną ze swoją koleżanką i tam się zabawiali a jego znajomi bili jeszcze im brawo i z pogardą patrzyli na mnie. To było straszne. Czułam się poniżona, odrzucona i całkowicie sama. Dzisiaj wróciłam do domu i cały czas płakałam. Nie wiem nawet komu się wygadać, bo aż wstyd mi się przyznać do tego, jak mój własny chłopak mnie potraktował. Chciałam się tylko tu wygadać.

Gość fgsdgsdgsd
widocznie potrzebowal czulosci i seksu od ciebie bardzo ze z tego wszytskiego cie rzucil hahahahhaha jakie to romantyczne

Gość dobrze ci tak
tak kończą niewydymki

Gość Taumantyda
Wiesz co? Ciesz się, że to zrobił, bo inaczej żyłabyś z takim wstrętnym człowiekiem. A z upokorzeniem.... Hmmm. Niech czeka na Z E M S T Ę . Coś wymyślisz :) . Good luck

Gość brrresssweeed
Kochana! ;) Nic się nie martw! To nie Ty się powinnaś wstydzić tylko on! Nikt nie może Cię zmusić do seksu, choćby nie wiem co...on jest głupi i całe szczęście, że tak wczesnie pokazał swoje prawdziwe oblicze...ja sama korzystałam z życia, nie powiem, że byłam cnotką bo lubię seks, ale to kochanie jak, kiedy i z kim przeżyjesz pierwszy raz, to tylko i wyłącznie twój osobisty wybór. Całe szczęście , że nie uległaś ...:*

O kurde. To było naprawde upokarzające jeśi to prawda. Ten koleś to zwykłe ścierwo, niczego niewarte. Moze być bogaty, przystojny sprawiać wrażenie kulturalnego i inteligentego ale takie wydarzenia jak to które opisałaś pokazują prawdziwą nature człowieka. Zasługujesz na kogoś kto Cię doceni i będzie wyrozumiały. Trzymaj się

Gość ajmdmtjw
A czemu stamtąd nie ucieklas? Co to na morzu bylo?

Gość o lala
trafiłaś na idiotę ciesz się że nie uległaś. Inaczej dopiero byś miała kaca moralnego... A upokorzeniem co się przejmujesz? To twoi przyjaciele? Na ich opinii ci zależy? Wyluzuj, pewnie już więcej ich nie spotkasz... :o

Gość mialas szczescie w nieszczesci
u, ale nic ci nie podpowiadala intuicja co do niego?

Gość ona xyz
Dziękuje wszystkim. Jutro idę na uczelnie i nie wiem co zrobić jak go tam spotkam.

Gość Heniu
Czego spodziewałaś się po chłopaku 21 lat który w dodatku nie ukrywał że jego życie to podróże i balangi? Tacy ludzie żyją dniem dzisiejszym a laski są im potrzebne do czego niby? A na tym rejsie to myślałaś że co niby będziecie robić? Podziwiać widoki? Wybacz ale okazałaś się naiwnością godną 15latki. On pewnie takich lasek miał na pęczki i zły był, że trafiła mu się akurat niewydymka. Na jego miejscu każdy by się wkurzył. I znaliście się tyle czasu, że temat seksu można było chyba poruszyć? Facet nie ma takich problemów z cnotliwością więc to nie on pyta, tylko zakłada, że wszystko jest OK. Jeśli z jakiś powodów nie jest, bo np. nie akceptujesz seksu przedmałżeńskiego to mów o tym jak najszybciej, bo jeszcze niejednego wkurzysz.

Gość ksiądz henryk
Ja pierdole, ja na miejscu twojego chłopaka to bym cię za burte wyjebał. Taka przygoda- rejs po morzu śródziemnym- a wziął taką nudną i bezbarwną cnotkę, co uważa, że jak pójdzie do łóżka to stanie się coś złego. Masakra... Żal...

Gość -kokojambo-
zwykły wiejski głupek dobrze, że nic się nie wydarzyło rozejrzyj się za kimś wartościowym a nie takim męskim ścierwem pospolitym

Gość injhkijool,
"(chociaż tamci wcale się nie krępowali i robili to przy nas (to też była para)" ja jebie jaka patologia (o ile to nie prowo)

Gość alamapalikota
szukał darmowej dziwki do yebania i mu nie wyszło :) wygrałaś a mu kopara opadła i dlatego był taki ciesz się, że mu nie dałaś doopy

Gość trytegrtr
Heniu -Pewnie jesteś takim samym debilem jak ten z którym była autorka. Autorko-Nic nie musisz, nie chcialas z nim wspolzyc i się wcale nie dziwie, a Ci co się bzykali przy Was tez pooooooojebani, ja sobie tez nie wyobrażam przezyc swój pierwszy raz z takim kretynem w dodatku przy swiatkach.Nie przejmuj się, nie czuj winna, bo to on i jego znajomi to poooooooojeby.Ty zachowala się z klasa.

Gość nie wierzę w to co czytam..!
Bardzo dobrze, że nie uległaś. Przynajmniej się przekonałaś jaki z niego gnój i świnia. Aż nie wierzę w to co czytam. Szok. Takiego dupka to należy kopnąć w zad aż by poleciał na księżyc. Nic się nie przejmuj, uważam że gorzej by było jakbyś się z nim przespała. Przecież to oczywiste, że jest nic nie wart i jakby Cię przeleciał to szybko by się znudził i znalazł sobie inną do sexu. Ale to jak się zachował to jest niewyobrażalne że tak można postąpić. Tylko czasem nie czuj się winna. Zarówno on jak i jego znajomi to kompletne zero i dno społeczne więc traktuj go teraz jak powietrze. I wcale nie jestem jakaś święta, też lubię sex, ale w życiu tak bym się nie zachowała w stosunku do kogokolwiek. To czy się chce człowiek kochać czy nie to jego sprawa, i ktoś inny powinien to uszanować i traktować jak człowieka. Tutaj tego nie było. Olej takich popaprańców. Pozdrawiam

Co za cnotka :D Tak to jest z dziewicami i cnotkami- nic fascynującego z nimi nie przeżyjesz. Ja zanim wziąłbym kogoś w taką niecodzienną podróż musiałbym najpierw wiedzieć, czy ta osoba jest tego warta i czy będę mógł z nią spędzać równie niecodzienne szalone chwile :classic_cool: Dobrze, że przynajmniej miał na tyle fajną koleżankę, która uratowała jego urlop :D injhkijool, Co z tego, że uprawiali przy nich seks? Przecież to nic takiego. Ale wiadomo, tutaj same dewoty i pruderyjne cnotki siedzą, więc dla was to koniec świata :D

Gość anka taka jedna..
no szok, bzykać się bez skrępowania w obecności innych i jeszcze myśleć że to norma i inni też tak powinni robić. Ja pierdziele w głowie się nie mieści jaka patologia i dno, normalnie żal mi takich ludzi. A Ty autorko zapomnij o tym całym gównie jakie Cię spotkało i nie utrzymuj kontaktu z tym pojebem.

Gość emyly
Jak go spotkasz to trzymaj dumnie glowe w gorze, palant z niego i tyle!

Gość emyly
Na szczescie Ciebie tam nie zgwalcili :/ zwierzeta, mam nadzieje ze chorobstwa weneryczne u nich kwitna

Gość asdasfsgf
Ja pierdolę ... mam do Ciebie prośbę dziewczyno - jebnij mu w ten głupi ryj ode mnie, tak by się okręcił przynajmniej dwukrotnie ... że takie cwele chodzą po ziemi, ja pierdolę ... sorry ale nie wyrabiam... wkurzyła mnie ta historia... moja połówka zachowała dla mnie dziewictwo i to jeszcze dłużej, nasz pierwszy raz będę pamiętał do końca życia ... obecnie jest moją żoną ... a na tego cwela uważaj, skurwiel obrobił Ci tyłek jak byłaś na statku i teraz pewnie też spróbuje ...

Gość stooIeygeodata (niemal22 lata)
tępa piczo! może i masz kalendarzowo 20 lat, ale mentalnie ze 12. a czego ty się spodziewalaś? że facet zafunduje ci wycieczkę za parę tysiaków i będzie oczekiwał, że razem pooglądacie gwiazdy trzymając się za rękę? naiwna piczo! oczywiście że miałaś się z nim bzykać. nie dałaś ty, wziął od innej. skoroś głupia - to cierp! :P

Gość P R O W O
Prowo jak nic... trzeba przyznać, że dobre i tutejsze pelikany na pewno łykną. :D

Gość nfksdnf
o masakra, jaka chamówa on i to jego całe towarzystwo on wystarczająco Cię upokorzył a tamci jeszcze doprawili, tymi brawami i traktowaniem seksu jak zjedzenie śniadania. Mogliby być troche tolerancyjni, bo nie kazdy ma do tego takie samo podejście jak oni, każdy ma prawo mieć swoje zdanie i robić to na co ma ochotę a odmawiać tego czego nie chce. Oni z ciebie wyszydzali tylko dlatego ze sie nie szmaciłaś z każdym i o każdej porze. Pewnie najpierw miało być tak że kazda para oddzielnie a potem razem na jednym łóżku we czwórke :O