Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WiedźmaZblair.

Czy wam też do szczęścia brakuje tylko...

Polecane posty

pieniędzy? chciałabym wygrać kupę kasy. Mogłoby być nawet 10 milionów. Ciekawe czy by mi odbiło? A Wy? Co byście zrobili z taką kasą?

Gość to musisz mieć 12 lat
wybudowałabym willę lub kupiła ją w wymarzonym miejscu resztę pieniędzy m.in. na pewno dałabym na jakąś lokatę poza tym nabyłabym własny ogródek, działki, własną hodowlę kur... pod względem finansowym żyłabym w idylli :) zawsze coś. ba! to by było wiele! :)

fajnie się tak rozmarzyć :) aaa i jeszcze bym bardzo dużo zwiedzała...

fajnie by było być bogaczką.

Gość toetally
jeździłabym po świecie, ale teraz niestety nie stać mnie nawet na bilet jednorazowy, a co dopiero na jakieś wyjazdy :o

Gość defeffff
wydalbym na dziwki. Mialbym wymarzony seks :-)

ja też bym kupiła lub wybudowała wymarzony dom, kupiła auto i pojechała na wakacje.. Pomogłabym tacie z problemami. poza tym poszłabym na szalone zakupy i kupiła co tylko mi się marzy :)

Mi tylko kasy. Kupilabym sobie fajne 4-5 pokojowe mieszkanko, w dobrym miejscu (czyt. najlepiej centrum) w duzym miescie, reszte kasy zainwestowala w mniejsze mieszkania, ktore moglabym potem wynajmowac ludziom i miec z tego ciagly zysk. Cześć bym wrzuciła na lokate, a część pewnie wywalila na podróże. Myśle ze 10 mln. by starczylo, aby to zrealizowac, spokojnie. ;) Ogolnie mi też do szczescia brakuje tylko kasy. :P

Gość pieniądze szczęścia nie dają
ale mając je łatwiej żyć. Mnie do szczęścia brakuje jedynie,aby mi mąż pośladki wymasował bo po weekendowych długich wyprawach rowerowych tyłka nie czuję. Już ponad tydzień po Mazurach jeździmy - pogoda nam na szczęście sprzyja.

pieniądze szczęścia nie dają Współczuję... nie wiem czy męża nie masującego pośladków czy obolałych pośladków :D ??? Raczej tego pierwszego :D