Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka ot tak!

Przywaliłam mojej bratowej łopatą

Polecane posty

Gość anka ot tak!

Moja bratowa to wstrętna locha, która wymyśla pierdoły na mój temat bo nie ma własnego życia i chce wybielić siebie bo jest kobietą po przejściach. Ma dzieci z trzema róznymi facetami, a mój brat to debil że poleciał na takie przechodzone coś. Dzisiaj przyjechali do nas na grilla i ona zaczęła mnie obrażać, mówiła, że zdałam prawo jazdy tylko dlatego, że dałam doopy instruktorowi (a to nie prawda w ogóle), że ktoś mnie niby widział jak pozowałam w lesie do nagich zdjęć. Ja się wkurzyłam i mówię jej żeby zamknęła ten szczurzy ryj i spojrzała lepiej na siebie bo to nie o mnie wypisują na przystankach, że jestem dziwką (o niej pisali raz). Na to ona, że mam cały harem kochanków, z którymi się puszczam. Nie wytrzymałam i powiedziałam jej, że ja nie mam bękartów z każdym dookoła. Ona zrobiła się czerwona na ryju i skoczyła do mnie z łapami, mój brat wyzywał mnie od szmat, ledwie myśląć złapałam stojącą obok łopatę i przywaliłam jej w twarz, aż został ślad. Ona się zatoczyła, a mój brat ruszył do mnie to też się zamachnęłam i mówię: "no chodź skurwielu, chcesz to przeoram ci mordę". Mama zaczęła płakać, a ojciec darł się na brata, że jest świrnięty, że wziął sobie taką babę za żonę i zeby wypierdalał stąd, sąsiedzi bili brawo i wiwatowali na moją cześć. Brat powiedział, że pierdoli taka rodzinę i razem z bratową i bekartami pojechali do domu.

Takie cos to tylko w PL .... fajna komedia.... napisz do telewizji, napewno z tego serial zrobia :)

Gość popo87kkkkuios34
sikam ze smiechu hahahaha

Gość anka ot tak!
to wcale nie jest śmiesznE

Gość fredziua
śmieszne :D

Gość nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyjeeeeeeeeeeeeeeee:D

Gość popo87kkkkuios34
działy sie kiedys jeszcze takie akcje? opowiadaj popraw mi humor :)

Gość panna popkins
Te tematy o tym co sie dzieje na grilach w tą majówkę,a szczególnie wysyp bratowych z którymi walczycie powoduje,że mój humor znacznie się poprawił.

Gość nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:):):)

Gość wieś szalejeee :):)
dobre!

Gość smieszne przynajmniej :P
fajne prowo 8/10 :)

Gość fredziua
będzie dalszy ciąg albo relacje z innych imprez ? :D

Gość annia.....................
Dzięki za poprawienie humoru :D:D:D

Gość duszyczkaaa
ale na serio cyrk nie z tej ziemi :D :D

Gość anka ot tak!
u nas to chleb powszedni, takiew klotne z bratowa, opowiem wam potem co kiedys zrobila jeszcze

Gość kozi_pazur
no i dobrze zrobilas. Brawo za odwage :)

Gość popo87kkkkuios34
no to opowiadaj nie moge sie doczekac

Gość aattinnnaaa
to już kolejna historia czyjejś rodziny, gdzie majówka kończy się w podobny sposób :D Jutro niedziela, może jeszcze coś się stanie :D

Gość omnibus kafateryjny
jak to przeczytałam to zaczełam sie brechtac sama do siebie, rodzice jeszcze pomysla ze zwariowalam

Gość anka ot tak!
moja bratowa jest znana z takich bójek bo to typowa żulianka. Raz pobiła się też z moją drugą bratową bo one się od początku nienawidziły, bo mój brat najpierw kręcił z tą drugą bratową a potem ohajtał się z tą wywłoką. Raz jak przyjechała ta druga (nazwijmy ją K.) to ta pierwsza (niech będzie B.) powiedziała jej, że wygląda jak dama za piątkę i żeby już nie smarowała się tymi kremami bo jej reszta kłaków ze łba wylezie. Ta jej w odwecie powiedziała żeby zamknęła japę bo takiej grubej krowy jak ona to najstarsi indianie jak żyja nie widzieli. B. zaczęła wrzeszczeć żeby spierdalała bo jej zaraz nakopie w to kościste dupsko, na co K. pokazała jej środkowy palec i wystawiła język na całą długosć. Wtedy B. jak nie ruszyła za nią i złapała ją za włosy i zaczęła wywijać na wszystkie strony. K. jest na szczęście wysportowana i udało jej się wywinąć, po czym z całej siły ugryzła B, w rekę. Przylecieli bracia i każdy z nich zaczął je rozdzielać. Darli się na siebie przy tym, nazywali swoje kobiety naprzemiennie szmatami i kurwami. Przylecieli rodzice, matka lamentowała a ojciec ściągnął pas i zaczął ich wszystkich lać nim na oślep. Skończyło się na tym, że K. miała o 3/4 włosów mniej, a B. ugryzienie 3 stopnia. Oczywiście bracia nie odzywali się do siebie kilka miesięcy.

Gość umieram!!!!!!!!!!!!!!11
hahahahahahah!!!!

Gość fredziua
tez dobre :D