Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabcia aaa

co jedza na sniadania ,kolacje wasze 4 latki?

Polecane posty

Gość sabcia aaa

juz brak mi pomyslow ,a cora to najlepiej grzanke ,parowki lub platki z mlekiem

Gość najczesciej je
platki z mlekiem i owocami, czasem platki z jogurtem naturalnym. Podaje jej rozne rodzaje platkow zeby sie nie nudzilo

Gość katastrofffa
Naleśniki , serki homogenizowane,jajecznica.

Gość Mama czterolatki i dwulatki
Moja uwielbia jajecznice.

Gość uiuiuiuiuiuiu
kromka z białym albo żółym serem i pomidorem lub ogórkiem, kawałek banana, jabłka, marchewki lub winogron, często jak wszystko zje dostaje ciastka z ziaren ze słonecznika , sezamu itp, do tego pije herbatę owocową z miodem . Mleka pić nie chce, jajek też nie lubi a szkoda , ogólnie muszę jej zawsze zrobić talerzyk rozmaitości i tak jak napisałam są to owoce pomieszane z warzywami plus kromka z masłem i dodatkami i jestem szczęśliwa jak zje choć 80% z tego bo to typowy niejadek.

Na śniadanie to kromka z serem lub szynką pomidorem lub ogórkiem jakiś owoć i herbata jeszcze jajka. A na kolacje to kromkę plus kiełbaska lub jeszcze coś.

Gość nie każde dziecko jest zdolne.
zupy mleczne (przeróżne), kanapki (przeróżne), jajecznice, twarogi, albo coś na ciepło (czyli resztki obiadu z danego dnia lub dnia poprzedniego)

kanapka z szynką albo pasztetem, do tego ogórek, czasem tost z miodem, albo fasolką w sosie pomidorowym, raz w tygodniu krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki (tu się cieszę, że znowu zaczął to jeść), jakies kiełbaski z grila albo parówki (parówki ze dwa razy w miesiącu może), zadne grzanki z serem, ani nic na jajkach nie przejdzie niestety, a kasze i owsianki robię na noc