Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jccufjfjvkv

kolka nerkowa

Polecane posty

Gość jccufjfjvkv

Kto miał,jak leczył,jakie objawy,jak długo w szpitalu?bo właśnie tu jestem....

ja miałam w 20 tyg-lezala tydzień w szpitalu, straszny bol po prawej stronie brzucha, krew w moczu-na usg wyszlo ze mam zastój moczu w nerce.A Ty jakie mialas objawy?

Gość lolaaaaaaaaaaaaaaaaa
do autorki-napisz coś więcej o tej kolce

Gość kaamillaa/
ja mialam w 24 tyg ciazy, ale przez swoja glupote, bo to bylo w 2008 roku, zachcialo mi sie w styczniu kielbasy z ogniska a bylo -12 stopni i zmarzlam pare dni pobolewalo po praej strosnie nisko, mialam tabsy, ale nie pomoglo w domu, zadzw do gina bo sie zwijalam z bolu, kazal jechac do szpitalla zostawili mnie od razu, bylam 8 dni, ciagle kroplowki, jakies tabletki,zagrozenia bezposredniego dla dziecka nie bylo ale nieloczone owszem moglo zaszkodzic' nie mialam krwi w moczu tylko bolalo mnie

Gość cjcjckvkv
Autorka to ja Przedwczoraj byłam w górach też trochę zmarzlam,bo padało,jestem w 21 tyg. Wczoraj z męża siostra pojechałam do sklepu i nie mogłam wrócić,do 11 wsio oki,później nie mogłam chodzić,wstać,skorzystać z toalety,bol po lewej stronie promieniujący na plecy,nie mogłam się do swojej lekarki dodzwonić,o 18 zdecydowaliśmy się na szpital postawili taka diagnozę ,dostałam pyralgine w czymś w kroplowce,2 kroplówkę z płynami iantybiotyk,dziś juz prawie puścili,czy możliwe ze tak szybko,czy to moze co innego było?

Gość frutka ****
Ja mialam 4 razy za kazdym razem ladowalam w szpitalu,dostalam nospe w zastrzyku i cos jeszcze ale nie pamietam i na drugi dzien mnie zawsze wypuszczali.Jak leki przestaly dzialac to znowu tam wracalam na zastrzyk i tak w kolko hehe po 4 razie juz mi przeszlo na dobre.