Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deretinka

miałycie,, kosz mojzesza" albo kołyskę?

Polecane posty

Gość deretinka

dojakiego wieku wystarcza i czy warto kupic

Gość zalezy od stopnia poparzenia i
ale to przeciez zalezy od tego jak jest duza taka kolyska czy kosz sa takie co maja 75 cm i starczaja ledwie na meisiac - dwa sa takie co maja 130 cm, wtedy spokojnie mozesz bezpiecznie korzystac do momentu gdy dziecko zaczyna sie podciagac do siadu

miałam kosz mojżesza - starczył na trochę ponad 4 miesiące, ja kupiłam, bo mieszkałam w bardzo dużym mieszkaniu jak rodziłam pierwsze dziecko i w tym koszu go ze sobą nosiłam

Gość a ja natomiast....
Miałam kołyskę i starczyła na jakies pol roku. Tez kupiłam bo dom duży i sypialnia malej byla na gorze a duzo czasu spędzało sie na dole i wolałam miec ja blisko i na oku.

Gość kolyska nam starczyła
do 6 miesiąca. Na dlugość by starczylą pewnie dlużej ale dziecko jak się zaczęlo przekręcać na brzuszek to bylo mu już w kolysce niebezpiecznie i bałam się ze wypadnie. Drugi raz bym kolyski nie kupiła. Duży wydatek i zupełnie zbędny.

Gość katarzynadębska

Osobiście mi bardzo się przydał, mam małą sypialnie więc nie mogłam wstawić normalnego łóżeczka. Dodatkowym plusem jest to że łatwo możesz go przetransportować do innego pomieszczenia i też nie będzie zabierał dużo miejsca. Ja kupiłam w https://www.bobozakupy.pl mają bardzo ładne modele, przepięknie się prezentują.