Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choreserceunastolatka

Czy to może byc chore serce?

Polecane posty

Witam! Mam 17 lat ( za kilka miesięcy 18) i pewien problem. Każdy wysiłek fizyczny to dla mnie katorga. Zawsze jest mi duszno, nie mogę złapac oddechu, ale mięśnie w ogóle nie są zmęczone. Moja twarz jest BORDOWA ( w tak dużym stopniu, że obcy ludzie pytają czy wszystko w porządku). Białe jest tylko kółko wokół ust. Szyja pozostaje blada. Ponadto często drętwieją mi nogi i ręce. Nie jestem w stanie nosic żadnych uciskających rzeczy (jak skarpetki to tylko luźne stopki, takich wyższych sobie nie wyobrażam). Czy ktoś ma podobnie?

Gość kupa złomu
a czemu nie pytasz o to lekarza? sterydy jesz? jeśli nie, to na bank coś z twoim układem krążenia nie teges.

Chyba będę się musiała wybrac. Nie jem zadnych sterydów. Waga też w normie: 52 kg przy 167.

Gość dauny ludzie wy
durniu do lekarza szybko a nie jeszcze zastanawiasz sie, szok z tego co opisane to moze byc jakis organ wysiadł, moze białaczka i wogole nie wiem jak mozna do lekarza nie isc a pozniej płacz, poki male objawy to lecz!

Żeby to sprawdzić trzeba udac się do kardiologa i zrobić np test wysiłkowy. A u ciebie może tak się dziac z powodu okresu dojrzewania... Warto sprawdzić na wszelki wypadek.

Gość kupa złomu
albo masz astmę lub coś w tym stylu. o płuca mi chodzi. układ oddechowy współpracuje ściśle z krążeniowym, więc... do lekarza już!

Wybiorę się jak najszybciej. Ale nie straszcie mnie nawet tą białaczką! Myślicie, że to możliwe. Miałabym chyba więcej objawów:(

Boże, mam nadzieję, że jakoś wszystko będzie w porządku:( Wczoraj poszłam pobiegac, przemogłam jakoś te duszności, do teraz mam (już lekko) zaczerwienioną twarz!