Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgffk

Z czego żyjecie?

Polecane posty

Gość hgffk

Jak wygląda wasz dzień?

Gość leming 200%
żyje obietnicami Donka :classic_cool:

Gość czekam cierpliwie
aż mnie kaczyński nakarmi

Gość ButelkaPoOrenżadzie
Z pracy na kasie w markecie. 6-pobudka szybkie śniadanie mycie zębów ubieranie i do autobusu do pracy O 15 koniec pracy Potem gotowanie pranie i odrabianie lekcji Tak wygląda mój dzień jeśli mam na 1 zmianę.

Gość hgffk
Do butelkapoorenżadzie To raczej niewiele z tego życia masz Każdy dzień podobny shematycznie : sen,praca,dom,dzieci->

Gość ButelkaPoOrenżadzie
No tak masz rację Dzień świstaka:)

Gość Każdy tak żyje
qqqqq

Gość grgrgrg654654
wstaje o 11.00. jem sniadanie, myje sie i ubieram. po 12.00 ide na autobus i jade dwa przystanki, wchodze do przedszkola przeprowadzam zajecia ang z dwoma grupami, koncze o 14.00 (trw to godzine) i wracam do domu, po drodze wchodze do marketu i robie zakupy spozywcze. posiadam myje rece, jem cos i siadam przed kompem. niekiedy cos posprzatam, po 20.00 biore sie za obiad. maz wraca po22.00. jemy. myjemy sie, rozmawiamy, spac idziemy o 2 w nocy i tak w kolko

Gość er45er
utrzymują mnie rodzice. A jak wygląda mój dzień? Wstaję około godz 10, jem śniadanie, oglądam tv, załączam kompa, jem obiad, znowu tv, znowu komp i tak w koło macieju. Nudne te życie ale no cóż poradzić, jak pracy nie mogę znaleźć.

Gość chleba i igrzysk :)
obecnie czekam na pierwszą od 4 miesięcy wypłatę:P Kończę więc etap życia z zasiłku i karty kredytowej na rzecz życia z wypłaty. Jak wygląda mój dzień... Trudno opisać:D Łatwiej powiedzieć jak wygląda mój miesiąc. Około 12-14 dni spędzam w pracy, w godzinach 8-20 lub 20-8. Na ogół idę do pracy 2-4 dni pod rząd po czym mam kilka dni słodkiego lenistwa. Wtedy odwiedzam znajomych, sprzątam lub leżę plackiem w łóżku :D

Gość sensualll seductionnn
prowadze interes

Gość 7567657
24 h kafe

Gość kerry bluee
Zajmuje się 2 letnia cora, żyje z renty rodzinnej po ojcu, wynajmuje 2 mieszkania po babciach a mieszkam w mieszkaniu po tacie. Dodatkowo dywidendy z akcji, na lokatach trzymam pieniądze z odszkodowania po śmierci taty. W weekendy ucze się w szkole kosmetycznej.