Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyziaa124

krwawienie..

Polecane posty

Gość narcyziaa124

witam. mam 19 lat. miesiaczkuje regularnie co 30 dni. w 19 dniu cyklu dostalam lekkiego krwawienia i lekki bol podbrzusza. czy to moze byc ciaza?

Gość narcyziaa124
bardzo prosze o pomoc. nie wiem co ze soba zrobic...

za mało objawów jak na ciążę jak narazie. . . to nie musi o niczym świadczyć. . . masz jakieś inne objawy typu zawroty głowy, nudności, senność? chociaż to może być za wcześnie na takie objawy. . . :/ hmm. . . ja bym na twoim miejscu poczekała na @, jakbym nie dostała to test i do gina :) chociaż jeśli bardzo się martwisz to może dla własnego spokoju idź już teraz :) nie zaszkodzi, a może pomóc :)

Gość narcyziaa124
a jesli nie ciaza to co moglo oznaczac to krwawienie

Nie wiem, ale wiem, że krwawienia pomiędzy @ się zdarzają. . . napewno to jakieś drobne sprawy ginekologiczne, dlatego dla twojego spokoju radziła bym to skonsultować z ginekologiem

A tak wgl to masz regularne @? bierzesz jakieś tabletki anty? bo ja mam też lekkie plamienia od wczoraj, ale to działania niepożądane stosowania moich pigułek :)

Gość narcyziaa124
od 2lat mam regularne co 30dni. nie biore zadnych pigulek. Zawsze tylko prezerwatywa, ale ostatnio pekla i dlatego mam obawy.

Gość narcyziaa124
I nie to ze ja nie chce dziecka. Wiem jestem mloda, ale wiedzialam na co sie pisze. Narazie mam tylko takie shizy bo nigdy nie mialam czegos takiego. Poczekam do terminu @ a pozniej zobacze co bedzie. Ale mam nadzieje ze mimo wszystko bedzie dobrze:)