Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtikiu7

milosc przez internet

Polecane posty

Gość wtikiu7

Pierwszy raz,pierwszy raz czuje ze kogoś kocham czuje ze stracilam najwazniejszą osobe w moim zyciu pieerwszy raz. Nie odpisywal bylo wyswietlone, pisalam chybaz 15 wiadomosci nie odpisywal. lzy w oczach. usuwam ze znajomych. tlepalam sie. nie wytrzymalam, musialam musialam sobie cos zrobic! Szukam nozyczek, nigdzie nie ma jest zyletkaa, probojemy! zeszlam na dol do lazienki usiadlam na ziemi sciagnelam spodnie jeb kreska przestraszylam sie nie wiedzialam ze az tak rozetne sobie noge, krew wszedzie krew, chcialo mi sie spac,mysle umieram, umieram z milosci. PRzebudzilam sie po chwili krew, noga boli.placze. wmawiam sobie ze go nie kocham,no ale k***a kocham go. pierwszy raz! pierwszy raz kogos kocham i ten ktos spierdolil spierdoolil. Nie wiem co robic biegne do tata.tata caly mokry. mowi ze nie chce zyc co ma robic? szuka po apteczkach, zrobil mi bandaż,ja placze. przychodze na gore moze bedzie wiadomsc ze nie mial czaus ze przeprasza ze nie wie co jest? nic kompletnie nic nic nic nic nicnicncicnicncicnicnicnicnicnicncinci istne wielkie bezwstydne nicccccccccccccccccc napisalam nie wytryzmalam napisalam u f**king dont understand me oh my god im f**king love u im f**king really love u andnow is like me without my soul dont know why just u pissed out and dont know why dont f**king know what i f**king do and f**king im s**t i dont know. u love u cause u love me when i dont love myself. and nothing to do i think i die today or tommorow or soon cause i feel dieth inside thats all czekam na widomosc czekam az bedzie wyswietlone bede czekala do rana na j***ną wiadomosc, booli boli bez niego. Cos mnie skusilo zeby nie w ręke jesli w ręke dawno by mnie juz tutaj nie bylo. Tak przegadane milion godzin na skype, planowanie wspolnego zycia...

Gość Loza-szyderców
Wypierdalaj z foruma tepa dzido