Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dosyc mam kompletnie

Do mam tak samooooo

Polecane posty

Gość Alpinista;)
Czego od niej chcesz?

Gość mam tak samooooo
co?

Gość KRÓLTEGOFORUMTOJA
Ale będą smęty :P

Gość mam tak samooooo
Ale to w tym temacie, czy tym drugim?

Gość mam tak samooooo
Chcę mi się srać

Gość mam tak samooooo
Ech, mnie też podszyw zaczął dręczyć :( Wiem, że muszę być silna. Więc często wybieram się na zakupy, na siłownie, na ploty itp Byle tylko nie być sama i nie myśleć o swoim pechu

Mój mnie wyzywa od idiotek, jak tylko powiem coś od siebie...ciągle słyszę jaka jestem głupia...w towarzystwie uchodze za osobę inteligentną...tylko on mnie wiecznie gnoi ...mam milczeć...bo nie mogę mieć własnego zdania...

On twierdzi, że to dowód jego miłości...tzn że jak tak się drze to znaczy, że mu zależy...bo jakby nie kochał to by go moja głupota nie ruszała i by mnie wywalił na zbity pysk...chore..wiem..

Gość 93473459490
Co za kretyn. Tłumaczy swoje problemy emocjonalne w ten sposob, bys nie zwiała :o Chcesz mieć partnera czy ojca który ciągle Cie kara za przewinienia? Choc jestem pewna,ze i często ojcowie są lepsi od takich typów. Gdzie on sie uchował? W patologi?

Problem w tym,że on jest meeeega inteligentny...więc ja się wystarczająco głupia czuję nawet gdyby mi tego nie mówił...wiele mnie nauczył...ale od dłuższego czasu zuważył chyba, że czuję się gorsza i jeździ po mnie z byle powodu ...

Dodam jeszcze, że czuję się tak jakbym miała się non stop pilnować, żeby nie powiedzieć nic co dla niego jest oczywiste, a przez to jestem pod taką presją, że jeszcze mniej trzeźwo myślę i gorzej (serio) składam zdania logiczne.