Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ja smutna ja

Poradźcie coś bo mam dość, mąż mnie krytykuje non stop

Polecane posty

chodzi o moje ciuchy. Dzisiaj szykowaliśmy się z dziecmi razem na wyjście, założyłam spodnie z materiału takie http://allegro.pl/freesia-new-model-spodnie-pasek-camel-czarny-l-40-i3225701538.html do tego czarna bluzke na ramiączkach i koszule błękitną i beżowe buty na obcasie. On mnie zjechał że w takich ciuchach to z nim nie wyjde, ze ubieram się jak dziecko. Ze mam założyć jeansy. Tyle ze ja w jeansach zle się czuje, uciskają mi brzuch po ciąży, który zawsze z nich mi się wylewa. Moim zdaniem mój strój był kobiecy a nie dziecinny. Poza tym mam go dość, zawsze wszystko mu się nie podoba i mnie tylko krytykuje.

Gość Tarrik
Boi się, że się spodobasz innemu, który będzie Cię adorował a jego, przez jego zachowanie, które sprawia, iż miłość między Wami wygasła, porzucisz.

Gość jakiegoś
zazdrosnego prostaka masz

Witam mimo iż sama szukam tu porady i opisalam swoj problem , to ja bym poprostu na twoim miejscu przez jakis czas gdy by tak sie zachowywał .. ja bym ubierala sie tak jak Ty tego chcesz. Powiedzialabym mu prosto z mostu ze jezeli mu nie odpowiada twoj strój to jego problem . Ty jego stroju u tego jak sie ubiera nie krytykujesz. Jka mu cos nie psauje i niechce sie tak pokazywac z Tobą to mow ze idziesz sama. Faceta ciezko jest dogodzic czasami.. ale tez nie pozwól by wszedł tobie na głowe. Nie pasuje mu? trudnoo jak zobaczy ze nie przejmujesz sie jego gadaniem i krytyka to wkoncu zobaczy ze nie jest pepkiem swiata i jego zdanie na temat twojego ubioru malo cie interesuje.

Gość wyluzer
wyszłaś za przedwojennego starego prawika to cierp

wyszło tak ze ja z jednym dzieckiem siedze w domu, a on z drugim pojechał. My nigdzie razem nie wychodzimy. Tak pozatym to jego styl tez niezbyt mi się podoba tzn. np. dziś jeansy z przeszyciami i koszula wpuszczona w spodnie. Ale ja na ten temat się nie wypowiadam, wygodnie mu to niech tak sobie chodzi.

Gość kolpp
Dziewczyno,ty chyba prawdziwych problemów nie mialaś......

To wez dziecko i wyjdz. Nie przejmuj sie ze on wział drugie i poszedł sam. Niech idzie. Niech nie widzi ze ty sie dołujesz tym co on ci mowi jak cie kytykuje. Nie pozwól sobie na to.

Nazwiazując do osoby ktory wyzej skomentowała.. to kazdy ma takie probemy jakie ma.. i nikomu nie wolno tego krytykowac.. Ja mam swoje .. ktos ma inne .. tu sie raczej sie szuka porady a nie gadania kto ma wieksze czy mniejsze problemy

Gość dobre dobre dobre dobre
0/10 Dlaczego nie napiszesz uczciwie ze masz ochote kupic te ciuchy i szukasz opinii innych ? Musisz dorabiac do tego jakas chora opowiesc ? przeciez to sie kupy nie trzyma

miałam poważne i nadal mam, więcej niż Ci się wydaje, tyle ze nie pisze o nich na forum bo nikt mi tu nie pomoze.

Gość Takiego sobie wybrałaś faceta
a tak konkretnie to przestań się użalać na to jakiego faceta wybrałaś tylko zrób coś z tym teraz My za Ciebie nic nie zrobimy.

chciałam tak naprawdę usłyszeć Waszą opinie na temat tego stroju, bo sama już nie wiem może i ja mam zły gust. Ale to nieporozumienie w moim małżeństwie to najmniejszy problem, ale nie będę Was zadręczać moimi problemami

czekam tylko aż dzieciaki podrosną znajdę sobie pracę żebym była wstanie utrzymać się sama i powiem mu żeby wypierdzielał. Nie wiem tylko czy do tego czasu nie załamie się. Mam dość tego małżeństwa ciągłej krytyki i wyzywania, coraz częściej mam dość życia, ale są dzieci małe dzieci których nie zostawię samych. Tylko czy wychowywanie ich przez wrogo nastawionych do siebie rodziców ma sens, oni wszystko widzą, słyszą czują i rozumieją

Gość ja tu widze prykład następnego
toksycznego związku

Gość autorko wybacz, ale te spodnie
z allegro są obrzydliwe. Jakby mi ktoś zapłacił, to może bym wyszła w tym czymś z domu.

Gość a moim zdaniem o gustach sie
nie dyskutuje

nie dyskutuje, spodnie jak spodnie

nie dyskutuje, spodnie jak spodnie

Gość moim zdaniem o gustach sie
nie dyskutuje

nie dyskutuje

nie dyskutuje

Gość Ty mu sie poprostu juz nie
podobasz, może ma inna

Gość ja bym sie nie zdziwila jakby
byla wlascicielka nicku z allegro i chciala te gacie sprzedac. robi sobie darmowa reklame