Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonia.90

Mam chłopaka/przyjaciela. Zauroczyłam się w jego koledze.

Polecane posty

Gość Gonia.90

Z chłopakiem jestem od miesiąca. Byliśmy przyjaciółmi, właściwie, to chyba był błąd, że się zwiazaliśmy, bo tylko lubimy się - sam mi to powiedział, że poza lubieniem, nie czuje do mnie nic, ale może uczucie przyjdzie z czasem. Będąc z nim na imprezie, poznałam chłopaka (jego kumpla) - od razu poczułam nić porozumienia między nami, wiecie, to coś. Spotkaliśmy się jakieś 2 tygodnie po tym, na kolejnej imprezie w lokalu. Obiecał mi na 1 spotkaniu puchar i zaczepiałam go cały czas, docinałam lekko. Impreza przeniosła się do domu - byliśmy wstawieni, wyszliśmy razem na stacje po papierosy, znó zaczęłam go zaczepiać, a on jakby się poddawał temu, objął mnie pare razy w pasie jak szliśmy - tak niby przypadkiem, na chwile.. Przed domem założyliśmy się, zaproponował, że w przypadku jego wygranej idziemy do kina, a póxniej jeszcze o to, czy będzie pamiętał tą imprezę. Okazało się, że nic z tego nie pamiętał. Wygrałam więc drugi zakład i na drugi dzień, na grillu przyniósł mi swój największy puchar za 1 miejsce i kolorową. Czułam jednak, że mnie unika trochę (chyba dlatego, ze jestem dziewczyna jego kolegi). Pozniej rozmawiałam z chlopakiem, powiedział, że martwi się, że za bardzo lubimy się z jego znajomym, powiedział, że widac że mnie lubi, że nikomu nie dał swojego pucharu, że sam mu to przyznał. Wiecie jak mi to mówił, zaczelam dygotac z emocji. Zauroczyłam się w koledze swojego chłopaka, chłopaka do którego nic nie czuje (brak pozadania, brak uczucia, tylko przyjazn) Co robic? :(

Gość ko9ikoiuj8
masz albo chłopaka albo przyjaciela. Po tym widać, że nie jesteś pewna co do związku z nim skoro nie potrafisz go określić.

Gość gustaf7
Ile masz lat? 23?

Gość gustaf7
Nie jest pewna co do związku ... ;/ ... przecież powiedzieli sobie że traktują siebie nawzajem jak kolegów - o jakim związku tutaj piszesz?

Gość RaZR
Tak to jest jak kobieta wiąże się z kimś z braku innych opcji. Później wychodzą takie problemy. Też nie tykam zajętych dziewczyn dopóki nie będzie sama.