Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słyszałam widziałam

Muszę donieść na Polaków

Polecane posty

Gość ullaaa laaaalllaaaa
Tak to si-xa.rowniez sie zgadzam ze wyglada okropnie staro. Dalabym jej ponad 40 lat.przede wszystkim si-xa mniej solarki, mniej pudru. Widac ze sie na sile przyciemniasz, nie wiem moze chcesz wygladac jak latynoska czy cos. Ale tak naprawde sie postarzasz. Wybiel sobie troche ta twarz. Biala skora odmladza. Sztuczne rzesy tez sa passe. Po prostu dodalas sobie ponad 10 lat tym make upem i tymi brwiami, ktore tez sztucznie wygladaja, jakby namalowane mazakiem. Dawno temu wklejalas tu fotke, tam wygladalas naturalnie. Bez solarki, bez pudru. O wiele lepiej wtedy wygladalas.

Gość alaaaaaaa
No to jestescie prawie w temacie-donosicie na Si-xe !

Gość buahahahahahaha
do ullaaa laaaalllaaaa ALez ty mila jestes. I jakaz kulturalna. Pelna klasy, co? :D Prosila cie dziewczyna o ocene? To jej sprawa czy chce sie wybielac czy przyciemniac czy nosic sztuczne rzesy. Nie umiesz przejsc bez komentowanai cudzego wygladu? Daj wlasna fotke, skomentujemy co powinna poprawoic. Jakiez wy plytkie jestescie. Nie, nie jestem sixa ani mayor. Jestem kims ponad takie pierdusnice jak wy :D

Gość ullaaa laaaalllaaaa
Jestem kosmetologiem. Poza tym jesli ktos wstawia swoje fotki na forum, to chyba musi sie liczyc z tym, ze bedzie komentowana? I niekoniecznie musza to byc dobre komentarze. Ja swoich zdjec na zadne fora nie wstawiam. Si-xa stala sie tu publiczna. Kazdy wie jak wyglada, jak sie nazywa, gdzie mieszka i jak maja na imie jej najblizsi. Napisalam szczerze co mysle na temat fotki. Tak, dodala sobie ponad 10 lat a szkoda, bo twarz ma ciekawa tylko sama sie niepotrzebnie oszpeca. Co to jest w ogole za moda na ciemna skore? Dziewczyny, az tak bardzo chcecie byc spalone? Jak najbardziej brazowa? My mamy slowianskie urody i takie usilne brazowienie skory wyglada sztucznie i tanio. Nie mowiac juz o tym, ze solarka pali jej skore i przyczynia sie do raka...

Gość Marcepanowa......
Wygląda tanio poza tym ona bardzo smaruje dupę u facetów. Ma swoje lata a jej mentalność to nastolatka. Nie wiem ona nie ma żadnej wartości? Ma męża podobno i dziecko. Cały czas siedzi na kafe i komentuje. Mówi że pracuje ale gdzie? Wygląda pospolicie tak samo jak komentuje. No cóż jej komentarze i twarz idą w razem. Szuka nowego faceta? Boi się czegoś? W jej wieku powinno się torchę ograniczać a nie dalej udawać że ma się 20 lat

Gość najbrzydsze sa golfyy
oo teraz sixa wpadła na ruszt! "zachowania jak donosicielstwo wynioslas z domu a jeszcze zaslaniasz sie ty i tobie podobni obowiazkiem obywatelskim" ojej widzę że niektórzy na podstawie kilku wpisów znają mój charakter i widzą w swoje kryształowej kuli mój życiorys:O obowiązek obywatelski?? to jest na drugim planie (obywatelstwo póki co nie jest mi potrzebne). Mierzi mnie tylko bezczelne żerowanie nierobów bez ambicji w nie swoim kraju:o i jeszcze jak sie rzucają jak ktoś ich skrytykuje.. A ocenić mogę kogo mi sie podoba:p

Gość Marcepanowa......
Odezwała się pani z przydróżnej wsi. Golfy my już twoją opinię znamy. Wiemy również że lubisz donosić. Przecież ty złodziejką nie jesteś ty do tego przywykłaś.

Gość polaszaxza
najbrzydsze sa golfyy " Mierzi mnie tylko bezczelne żerowanie nierobów bez ambicji w nie swoim kraju i jeszcze jak sie rzucają jak ktoś ich skrytykuje.." :D Mnie rowniez mierzi, kiedy zlodziejka kradnaca programy w sieci zeruje na innych, okrada firme i jeszcze taka marna zlodziejka ma czelnosc sie rzucac kiedy jak ktos krytykuje :D " A ocenić mogę kogo mi sie podoba" I ja i inni rowniez. Wiec cie ocenilismy - jestes zlodziejka. W dodatku mala i tania hipokrytka, ktora "ocenia" inych nie widzac swoich wad. Tak to wyglada - kradniesz panna i jestes zlodziejka :P

Gość golfy to złodziejka
cholerna :O

Gość Marcepanowa......
Golfy uważają że jak ona pracuje to wszyscy muszą i ona będzie decydować kto ma dostać benefity a kto nie. Słonko decydować to ty możesz ale swoimi brudnymi majtakami. Zajmij się sobą a nie donoszenie. Żeby ktoś na ciebie kiedyś nie złożył dnosu. Złodziejka będzie pouczać złodziejke zabawne

Gość typowe typowe tez jest
Kurwiarstwo polek za granicami, trzeba donieść waszym rodzinom :) męzom rodzicom chłopakom itd ;) Śmiech na sali

Gość co teraz do golfow
wy tez macie,kuzwa!

:D :D a ile złości, czyżby benefity nie wpłynęły na czas i na winko nie wystarczy?;) czy mam swój piracki program czy nie to i tak dobrze sobie radzę a wy bez waszej jałmużny na ulicy wylądujecie :p Marcepanowa to że ty nosisz brudne majtki to nie znaczy że inni również. Nie ma to jak sobie tu zajrzeć i się pośmiać;) chyba polubię takie tematy..

Gość Marcepanowa......
Golfy uniosły się strach się bać hahahaha

ja się nie muszę unosić żeby być ponad wami:p

A wy dalej swoje... Za komentarze dziekuje, te mile I niezbyt mile - biore gleboko do serca ;)

A wy dalej swoje... Za komentarze dziekuje, te mile I niezbyt mile - biore gleboko do serca ;)

Gość Norwegia Norwegia
ciekawe czy UK martwi sie o was tak jak wy o UK. a somalijczycy za darmo wszystko dostaja na co pracuja wszyscy i co, i jest ok. a czemu oni maja miec za darmo bo sami siebie morduja we wlasnym kraju? to ja albo ty albo UK sa odpowiedzialni za to?no nie. a jakos wszystko dostaja. i na benefitach cale zycie ciagna.

Gość Norwegia Norwegia
i jednak prawde mowili zeby na emigraCJI daleko od Polakow. samemu na siebie do obcego Panstwa ktore traktuje was jako tania sile robocza, obywateli drugiej kategorii. ale dol. jakim zerem trzeba byc. obywatelski obowiazek buahahaha

Gość upupupupup222
up

Gość i moje trzy grosze
wiesz..nie każdy się pozwala traktować jako tanią sile roboczą to takie polskie kompleksy, jesteśmy do dupy wiec trzymajmy się z innymi z tej samej dupy heh

Gość Norwegia Norwegia
wiesz nie chodzi o to jak Ty pozwalasz, albo ja siebie traktowac. chodzi o to jak UK traktuje Polakow generalnie. zreszta w Polsce tez nie widze powodow zeby donosic na kogos. wydaje mi sie ze robia to osoby zawistne.

Gość i moje trzy grosze
To znaczy jak traktuje? Bo ja nie czuje sie traktowana inaczej niz inni czy zle...

Gość pbssss
Będąc nastolatką się 'kablowalo', głupi wiek... Ale dziś jestem za tym, by nie kablować, nie mój biznes... A jak ktoś postępuje faktycznie nie fair i tak się to wyda... A już na pewno ktoś zostanie z tego rozliczony.

Gość Norwegia i Szwecja
"musze doniesc" czyli grupka nadgorliwych sie zebrala,zeby poczuc sie obywatelami nieswojego kraju!

Gość do tych wlasnie donoszacych
A moze macie inne problemy....na Wyspach...? http://wyborcza.pl/1,75477,13897262,Rasisci_na_Wyspach__Polacy_jak_malpy.html#TRrelSST