Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Może wygląd rzeczywiście się nie liczy?

Polecane posty

Miałem taką sytuację, że dość nieatrakcyjna znajoma podesłała do mnie naszego wspólnego kolegę, aby nas umówił. Na to ja dyplomatycznie odpowiedziałem, że "W tej chwili mam problemy żołądkowe i nudności. Potem przypomniał mi się fragment Ewangelii: "A Ja wam powiadam: Nie sprzeciwiajcie się złemu, a jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi. A temu, kto chce się z tobą procesować i zabrać ci szatę, zostaw i płaszcz. A kto by cię przymuszał, żebyś szedł z nim jedną milę, idź z nim i dwie. Temu, kto cię prosi, daj, a od tego, który chce od ciebie pożyczyć, nie odwracaj się." Mt 5:39-42 Jak myślicie, czy dobrze w związku z tym postąpiłem. Czy może nie powinienem jej odmawiać... :o

Ale wymówkę zapodałeś. :D Masz problemy żołądkowe i nudności dlatego w najbliższych tygodniach nie będziesz miał czasu dla niej. ;)

Gość 26letnia dziewica
jesli sie tobie nie podoba to dobrze zrobiłeś, nie ma co się zmuszac. tylko byś jej narobił niepotrzebnych nadziei

Wszak nie odmówiłem w sposód definitywny, bo powieddziałem "może kiedyś"

wygląd, uroda w przypadku relacji damsko- męskich sie liczy, I to bardzo;) tyle że jest to bardzo subiektywne pojecie i to cos dla kogos moze byc podniecajace i atrakcyjne, dla kogos innego moze byc odpychajace;) w tym rzecz

Moim zdaniem dobrze postąpiłeś bo nawet jeśli rzeczywiście wygląd nie jest najważniejszy to jednak dla Ciebie może być :) i po co wtedy zawracać komuś głowę i marnować cenny czas...

Mała mi. Z tym, że ja staram się być purytaninem. A purytanin stara się więcej dać z siebie niż wziąść...

Gość 26letnia dziewica
wyglad jest bardzo wazny, nikt nie chce sie calowac, przytulac, kochac z kims kto mu sie w ogole nie podoba. ja ciebie zrozumiem, tez nie umowilabym sie z kims kto mi sie nie podoba

wziąc, nie wziasc. paskudny błąd. poza tym- no coz, moze i sa tacy altruisci totalni, co lubia sie poswiecac i umeczac i uprawiac seks z kims, kto ich wizualnie srednio kręci;) chociaz nigdy tego nie pojme

Ludzie, przecież on jest aseksualne i ma problemy z impotencją, więc jak też mogą go pociągać lub też nie pociągać dziewczyny, go żadna nie pociąga seksualnie, bo on nie odczuwa potrzeby seksualności. Zastanówcie się najpierw jak coś napiszecie....

mi mała- Go żadna nie kręci, seks go brzydzi tak samo jak masturbacja, kiedyś powiedział że nawet ciało kobiety go brzydzi, a najbardziej brzydzi go, jego własna sperma. Wiec o jakim seksie ty piszesz?

Gość Zuzanna Amelia & 5
Jesli Ci sie nie podobala to dobrze zrobiules ze sie z nia nie umowiles. To by byla randka na sile. Ona na glodzie, Ty na glodzie ... do niczego dobrego by to nie doprowadzilo.

G.A.K napisałem tylko, że mężczyzna po polucji nocnej jest nieczysty. Nie przekręcaj moich słów...

GAK - a czemu tak naskoczyles na mnie?;) Pisalam ogolnie.

Gość grff
gd

Athelgast- Pytanie, czy się masturbujesz, jesli nie, to jak rozładowujesz napięcie seksualne, dwa to czy twoja sperma cię brzydzi czy też nie, trzy to co sądzisz o kobiecie co robiła loda i facet spuścił się jej do buzi.

mi mała- ogólność nie dotyczy autora, bo on jest impotentem aseksualnym, do tego dorabia do swojej choroby ideologię, zamiast iść do lekarza to on sobie ideologię uprawia.

Nie masturbuję się, bo mam silną wolę i się tego oduczyłem. Od ponad 5-u lat się nie masturbuję. Ponadto się zdrowo odżywiam i nie mam popędu rozdygotanego. Co do nasienia to jest napisane, że jest nieczyste A co do ostatniego pytania, to brzydziłbym się jakichkolwiek kontaktów z taką...

Ludzie, przecież on jest aseksualne i ma problemy z impotencją, więc jak też mogą go pociągać lub też nie pociągać dziewczyny, go żadna nie pociąga seksualnie, bo on nie odczuwa potrzeby seksualności. Co racja to racja, Jezus i bóg go tylko pociągają.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Athelgast- czy ja dobrze pamietam ze masz 28 lat ?

Gość guuumiś
Moim zdaniem liczy się atrakcyjność a to nie tylko wygląd, można powiedzieć że wyglądu w tym mniej niż połowa. Jeśli kobieta ma fajny charakter i dba o siebie to dla mnie jej wygląd jest sprawą drugorzędną i na pewno wolałbym taką od jakiejś pseudoksiężniczki co ma nasrane w głowie. Problem z kobietami powszechnie uznanymi za nieatrakcyjne jest taki, że wpływa to na ich charakter, stają się sfrustrowane, zgryźliwe i same sprawiają że faktycznie są nieatrakcyjne...

Gość Zuzanna Amelia & 5
Myslales kiedys o tym ze przyjdzie taki dzien kiedy Twoja matka zapragnie miec wnuki ?

A po co jej wnuki? Wnuki nie są kwintescencją życia... W ogóle co to ma do tematu? :P

Gość Zuzanna Amelia & 5
A co jest kwintesencja zycia ?

Wykorzystać drzemiący potencjał, aby kilka pokoleń o mnie pamiętało...

Facet, twoje objawy wskazują że jesteś impotentem aseksualnym, bo seksualizm to taka sama potrzeba jak jedzenie czy temperatura. Skoro masz silną wolę, to przestań jeść i śpij nago na mrozie. Silną wolą nie pokonasz pragnień seksualnych, bo to naturalna potrzeba, którą musisz rozładować, bo jądra produkują spermę, która powoduje że masz silne pragnienie seksualności, tak jak musisz sikać, tak samo musisz rozładowywać swoją seksualność, chyba że masz coś uszkodzone i jesteś aseksualnym impotentem, ale wtedy się z tym idzie do lekarza, bo jak nie uprawiasz seksu ani nie walisz konia i nie czujesz takiej potrzeby, to jesteś zwyczajnie chory, może masz raka jąder, idź z tym facet do lekarza, bo potem może być za późno.

Gość trewqdfgdfg
skonczyles juz mszę?Szkoda