Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xena 12231212312312

Jak do niego nie pisać ? !

Polecane posty

Gość Xena 12231212312312

Mój facet poczuł, że ma mnie w garści i zaczął sobie pozwalać. Prowokacja za prowokacją, a teraz wprowadził do tego moją koleżankę. Widać byłam za dobra dla niego. Ale teraz przesadził, zawsze po jakimś czasie sama do niego pisałam chociaż wiem, że na to nie zasługiwał. Ale teraz musi się coś zmienić. Tak mnie wkurzył, że myślałam, że go rozniosę. Co robić ? ! chce się zrewanżować.

Gość Puszka Pandoryy
nie pisz do niego, jak mu zalezy sam się odezwie do ciebie

Gość Xena 12231212312312
Mam taki zamiar.Aż mnie nosi, żeby mu dopiec za to co robi i jak się zachowuje. Mam nadzieje, że nie ulegne i nie napisze do tego palanta.

Gość gdfgfgd
znam to skads i pewnie niedługo Ci powie,że jestes tak przewidywalna ,ze az nudna ;] Więc moja rada : OBOJETNOSC i zamiast do niego napisac umów się z kimś, idz na zakupy itp :)

Gość Xena 12231212312312
Faceci to są ..... !!!! no pewnie, że nudna, oni przecież ciągle za innymi sie uganiają, a ja trwam przy jednym. Jestem taka zła, że chyba zerwe i niech spada. Oczywiście ja myślę o wszystkim, a ten pewnie z koleżankami na spacerze. Idiota.

Gość gdfgfgd
Miałam pdobnie, na pczatku on sie starał bardziej ode mnie ale jak ja się zaangazowałam na całego to go zaczełam nudzic i irytowac. Jaki efekt? Rzucił mnie dla kompletnego paszteta ;] Im bardziej zlewamy facetów, tym bardziej za nami lataja (oczywiscie Ci skurwiele, bo normalni się ciesza z oddanej dziewczyny no ale to niestety rzadkosc ;])

Gość gdfgfgd
I oczywsicie aja zawsze sie 1 odzywalam po kłotni...czego mocno załuje...a tez wiele razy wkurzał mnie specjalnie ;]

Gość Xena 12231212312312
No dokładnie ten sam scenariusz !!! na początku nawet bym o nim nie pomyślała jak o chłopaku. Łaził za mną, rozkochał, a teraz mam.

Gość gdfgfgd
Dlatego nie chce Cie martwic ale to dobrze nie wrózy...Nie popelniaj mojego błędu i nie uzalaj się nad nim, nie dopraszaj o zgode tylko zajmij się sobą i pokaz ,że bez niego potrafisz życ

Gość Xena 12231212312312
Teraz mnie ciągle krytykuje, ale dla koleżanki to jaki on milutki potrafi być, jaki słodziutki, a jaki pomocny. No ideał, jak bym strzeliła mu to chyba by nie wstał.

Gość gdfgfgd
Uwazałabym mocno na tą kolezanke dla której jest taki miły...

Gość Xena 12231212312312
Dlatego przestaje się odzywać (mam nadzieje, że nic głupiego mi do głowy nie przyjdzie), a jak sam przeprosi i będzie chciał wrócić to może rozważe, a jak nie to niech spada.

Gość gdfgfgd
Tak trzymać :)

Gość Xena 12231212312312
A niech sobie go bierze, niech sobie na niej testuje te swoje gry, a nie na mnie. Ja chyba nigdy nie trafie na noramalnego.

Gość Xena 12231212312312
A wiecie co jest jeszcze ciekawe w tym przypadku ?! że jak do mnie kolega powiedział przy nim coś bardzo miłego to od razu była afera. Jakie wyrzuty były, aż mu się ślina pieniła :D ja chyba potrzebuje być sama. Wtedy jest spokój.

Gość Grongs
Ale Ty jesteś zakręcona, no i sobie nie ufasz :D

Gość Xena 12231212312312
No po związku z takim kolesiem nawet nie mam do siebie zaufania, omotał mnie.

Gość Xena 12231212312312
Nie odzywam się, on też...coś czuje, że pozamiatane.